EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

A sikeres és tartós fogyás titka

2019.01.07 10:35
A sikeres és tartós fogyás titka

Ne kezdj önsanyargató fogyókúrába, mert az tönkreteszi a hormonháztartásod, lelassítja az anyagcseréd és megállítja a zsírvesztés folyamatát. Helyette kisebb változtatásokat vigyél véghez. Cserélj le egy-egy alapanyagot egészségesebb változatra, tervezd meg az étrendedet. A formás test a bevásárlásnál kezdődik.

Az egészséges fogyás lassú. Ha legalább heti 3x keményen edzel és van mellé egy megfelelő étrended, akkor nagyjából FÉL kg zsírtól tudsz megszabadulni hetente. Ez se olyan kevés, hiszen fél év alatt akár -12kg! Lehetnek benne ingadozások, az elején kicsit több, amikor még a méreganyagok és a visszatartott víz is távozik, majd később egy-egy stagnáló hét, de ez az egészséges mérték, amivel nem teszed tönkre az inzulinérzékenységedet, a pajzsmirigyedet, a hormonrendszeredet. Így tartós lesz, nem jön a jó-jó effektus, nem fogod visszahízni és nem izomból fogsz fogyni, hanem zsírból.

A tested külső szövetei 21 nap alatt újulnak meg teljesen. Csak abból tudnak megújulni, építkezni, amit beviszel a szervezetedbe, amivel táplálod a testedet. Így az első szembetűnő változáshoz 3 hét szükséges, amit ki kell várni.

https://www.vitalife24.hu/premium-feherjek-tejsavo-feherje-vegan-protein-novenyi-feherje-kazein