Foxpost csomagautomata szállítási díj akár 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

Szűrés
Gyártó
Kiszerelés
Életmód
Termék státusza

Herbaferm

A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztettek ki. A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja a változatos és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz.

A 30 m-es kiszerelés egy átlagos fogyasztó (2x8 csepp naponta 30 napon át) kb. 1 havi mennyiségét tartalmazza! Érdemes 5 cseppel indítani a fogyasztást, majd akár 15-20 cseppig emelni egészségi állapot, testtömeg és életkor függvényében. Gyermekeknek napi 2x 5 csepp fogyasztása ajánlott.

A Prefer kapszulákkal a Herbaferm cseppek bevezetését támogatjuk. A fermentációval feltárt gyógynövény rostok lakóhely biztosításával segítik a kedvező mikrobiológiai közösség megmaradását a vastagbélben. Fulvo- és Huminsavakat is tartalmaznak a kapszulák, melyek egyrészt támogatják a toxikus anyagok megkötését, másrészt természetes ingert szolgáltatnak a diszbiózis tünetei közül gyakran megjelenő áteresztő bél hatékony regenerációjában, a bélhámsejtek kapcsolatának megerősítésében.


5termék 15
Készlethiány
Minőségét megőrzi:
2024.04.14.
Várh. szállítás:
2024.04.23
7 450 Ft
Egységár: 248 Ft/ml
Készlethiány
5termék 15