Szállítási módként csak Foxpost csomagautomata választható, de 13.000 Ft felett már ingyenes a szállítás.     Szállítási információk

Szűrés
Gyártó
Kiszerelés
Életmód
Termék státusza

Herbaferm

A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztettek ki. A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja a változatos és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz.

A 30 m-es kiszerelés egy átlagos fogyasztó (2x8 csepp naponta 30 napon át) kb. 1 havi mennyiségét tartalmazza! Érdemes 5 cseppel indítani a fogyasztást, majd akár 15-20 cseppig emelni egészségi állapot, testtömeg és életkor függvényében. Gyermekeknek napi 2x 5 csepp fogyasztása ajánlott.

A Prefer kapszulákkal a Herbaferm cseppek bevezetését támogatjuk. A fermentációval feltárt gyógynövény rostok lakóhely biztosításával segítik a kedvező mikrobiológiai közösség megmaradását a vastagbélben. Fulvo- és Huminsavakat is tartalmaznak a kapszulák, melyek egyrészt támogatják a toxikus anyagok megkötését, másrészt természetes ingert szolgáltatnak a diszbiózis tünetei közül gyakran megjelenő áteresztő bél hatékony regenerációjában, a bélhámsejtek kapcsolatának megerősítésében.


8termék 18
8termék 18