Foxpost csomagautomata szállítási díj 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Ismerkedj meg a Glutationnal

2019.08.15 11:03
Ismerkedj meg a Glutationnal

Nagy népszerűségnek örvend ez az anyag, igazán felkapott lett az utóbbi időben, sőt Németországban például a rákos betegek kezelésénél a kemoterápia kísérőjeként és önállóan, kemoterápia helyett is alkalmazzák/javasolják! Kiváló tulajdonságainak köszönhetően nincs mit csodálkozni azon, hogy a még egészséges embereknél is mélyreható változásokat képes előidézni.

 

A glutation ugyanis szervezetünk FŐ ANTIOXIDÁNSA, minden egyes sejtünk termeli (májunkban is megtalálható) és központi szerepet tölt be a folyamatosan zajló méregtelenítési folyamatokban. Képes a szabadgyök-hatástalanító mechanizmusa folytán újjáépíteni a roncsolódott sejteket, ezért vetik be az anti-agingben (fiatalítás) és a sejtregeneráció felgyorsításában (teljesítményfokozás, sport területén is) - látványos eredményekkel. A különféle bőrproblémák, fejfájás, szédülés, hormonális egyensúlytalanságok, emésztési problémák, lepedékes nyelv, allergiák megjelenése szervezetünk túlterheltségét mutatja és jelezhetik a máj gyengülését is.

Glutation előnyei, hatása szervezetünkre:
- növeli energiaszintünket
- elősegíti a máj és a sejtek méregtelenítését
- lassítja az öregedést
- csökkenti az izom- és ízületi panaszokat
- javítja az alvás minőségét
- szépíti a bőrt
- fokozza a sportteljesítményt
- regenerál

A keresztesvirágú zöldségekben, így a káposztafélékben, a brokkoliban, avokádóban, spárgában, a húsok közül különösen a nyers marhahúsban és a marhamájban van jelentősebb mennyiségű glutation. Hőkezelés hatására azonban minden élelem jelentősen veszít a glutation tartalmából.
A glutation termeléshez a szervezetnek a fehérjékben található aminosavakra van szüksége, melyek a pl., tojásban, belsőségekben találhatóak meg nagyobb mennyiségben.
A C-vitaminban, E-vitaminban, béta-karotinban és szelénben gazdag táplálkozás a szervezet egészséges szabad gyök-antioxidáns egyensúlyának megőrzésén keresztül is támogatja a glutation szint fenntartását.

A WTN által kifejlesztett speciális krém redukált formájú glutationt tartalmaz, mely rendkívül jó biológiai hasznosulást eredményez. A máj területére érdemes étkezés után felkenni 1 pumpálásnyit, így naponta 1x használva 3-4 hónapra elegendő.

Shopban elérhető glutation termékek >>>  TOVÁBB