Foxpost csomagautomata szállítási díj akár 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Problémaspecifikus probiotikumok életminőségünk javulásáért

2020.03.11 11:55
Problémaspecifikus probiotikumok  életminőségünk javulásáért

Mentális egészségünk alapja a belekben keresendő.  A tudományos világ számára is merőben új információ, hogy a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok képesek pozitívan befolyásolni közérzetünket, mentális egészségünket. Őket nevezzük pszichobiotikumoknak.

 

Az emberi mikrobiom kiemelt fontosságú jótékony törzsei stimulálják a Bél-Agy tengelyt, gátolják a stresszfüggő kortizol szint emelkedését, ugyanakkor képesek növelni a szerotonin szintet, mely boldogságérzetünkért felelős. Mentális problémák esetén (depresszió, szorongásos zavarok, krónikus fáradtság szindróma) segíthetik a jobb életminőség elérését.

Napfényvitamin Pszichobiotikum

A mikrobiom egy rendkívül finoman összehangolt rendszer, melynek feladatai közül elsődleges fontosságú az egészséges immunrendszer fejlődése, fenntartása és az autoimmun folyamatok ellensúlyozása. A legújabb kutatások szerint az elhízást, inzulinrezisztenciát, majd az ebből kialakuló cukorbetegséget is jelentősen befolyásolja állapota. Gondoltad volna, hogy mai modern életmódunk étkezési szokásainak hatására felnőtt korunkban csupán 10% körüli a jó baktériumok aránya bélflóránk összetételében?

Ha már kialakult emésztési problémákkal küzdesz (IBS, Lyukas Bél Szindróma) vagy csak szeretnéd fenntartani bélflórád egészséges egyensúlyát, akkor a ColonBalance lehet számodra a megoldás.

Napfényvitamin ColonBalancePlus

Tudtad, hogy hisztamin érzékenyek számára nem mindegy, hogy milyen jótékony baktérium törzsekkel táplálják bélflórájukat? A legtöbb gyártó ugyanis olyan termékeket kínál, amelyek hisztamin-, illetve tiramin termelő tulajdonságuknál fogva fokozhatják a szervezet hisztamin szintjét és jelentősen ronthatják az erre érzékenyek életminőségét. Számukra a HistaminBalance Plus ajánlott, hisztamin diéta mellett.

Napfényvitamin HistaminBalance Plus