Foxpost csomagautomata szállítási díj akár 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

GAL Bimuno Flóra rost-komplex bélflórád megmentője

2019.04.10 08:27
GAL Bimuno Flóra rost-komplex bélflórád megmentője

Emésztési problémák gyötörnek? Étkezések után állandóan puffadsz? Hasmenés, székrekedés váltogatja egymást? Mit tehetsz ellene, hogy ne ezek uralják életed? Élvezd újra a baráti összejövetelek, családi ünnepek pillanatait, töltsd el az időt nyugodt körülmények között! Bélflóra regenerálás szervezetbarát módon.

Talán nem meglepő számodra sem, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, sok ember küzd ezzel a civilizációs betegséggel. Az irritábilis bél szindróma (IBS) a gyomor-bél rendszer funkcionális rendellenessége, amelyet hasi fájdalom, kellemetlenség-érzés, diszkomfort, a székleürítés zavara (hasmenés, székrekedés vagy a kettő váltakozása) és hasi feszülés jellemez, és a hátterében részletes vizsgálatokkal sem lehet igazolni szervi vagy laboratóriumi rendellenességet: az IBS kimutatható szervi eltérés nélküli betegség.

 

Sőt, egy friss, világszerte széleskörű kutatásokkal bizonyított tudományos felfedezés szerint az elhízást, az inzulinrezisztenciát, majd az ebből kialakuló cukorbetegséget is a rossz bélbaktériumok okozzák. Helytelen táplálkozás esetén, a gyorsan felszívódó szénhidrátok a rossz bélbaktériumokat „etetik”, így azok elszaporodnak a szervezetünkben. A médiában "hatékonyabbnál hatékonyabb" készítményeket javasolnak, de mind csak tüneti kezelést nyújt, a problémádat nem oldja meg. 

 

Gondoltad volna, hogy mai modern életmódunk étkezési szokásainak következtében felnőtt korunkban csupán 10% körüli a jó baktérium aránya bélflóránk összetételében?

 

 

HOGYAN MŰKÖDIK A GAL BIMUNO ROST-KOMPLEX?

Egyedülálló készítmény, mert az anyatejben megtalálható jótékony baktériumok segítségével állították elő, így teljesen szervezetbarát. Az anyatejben lévő vízoldékony rostok a bélflórát és ezen keresztül immunrendszeredet is fejlesztik, ami fantasztikus védelem szervezetednek, hiszen minden betegség a bélből ered, immunrendszerünk 80%-a itt található.

 

A GAL Bimuno flóra rost-komplex hatásában és szerkezetében is nagyban különbözik mind a hüvelyesekben található galaktooligoszacharidok (GOS)-tól, mind a többi GOS terméktől, melyeket szervezetidegen enzimekkel állítanak elő.

 

Egyedi szerkezetének és arányainak hála, a kártékony bélbacilusokat nem táplálja. SIBO (Vékonybélben lévő baktériumok túlszaporodása) és IBS (Irritábilis Bél Szindróma) esetén is fogyasztható. Megoldást nyújt azok számára is, akik a hagyományos prebiotikumoktól (hagymafélék, borsó, bab) felfújódnak. Kisebb gyermekeknek is adható. Utazások során fellépő hányinger és hasmenés során is alkalmazható.

 

A terméket mikronizált bambuszrosttal dúsította a gyártó. Bár a GAL Bimuno rost-komplexet tejsavóból állítják elő, egy adagja kevesebb tejfehérjét tartalmaz, mint egy csepp tej huszadrésze, laktóz-tartalma is kevesebb, mint egy teáskanál tejé.

Állítsd vissza bélflórád egyensúlyát és nyerd vissza nyugodt életed! :)

GAL Bimuno Flóra rost-komplex

További Bélflóra regeneráló termékek