Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért >> KEDVEZMÉNYEK  Készleten lévő termékeink azonnal szállíthatók, akár másnapra is!   Szállítási információk

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Próbáltál már mikrozöldeket növeszteni? Ezek a növények csak méretükben kicsik, beltartalmukat tekintve óriási vitaminbombák. Változatos módon beilleszthetjük táplálkozásunkba: szórhatjuk salátára, szendvicsre, sült húsra, keverhetjük a körethez színesítőnek. Nem csak egészségesek, hanem rendkívül finomak is és igazán feldobják ételeinket!

Mentális egészségünk alapja a belekben keresendő.  A tudományos világ számára is merőben új információ, hogy a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok képesek pozitívan befolyásolni közérzetünket, mentális egészségünket. Őket nevezzük pszichobiotikumoknak.

 

Nagy népszerűségnek örvend ez az anyag, igazán felkapott lett az utóbbi időben, sőt Németországban például a rákos betegek kezelésénél a kemoterápia kísérőjeként és önállóan, kemoterápia helyett is alkalmazzák/javasolják! Kiváló tulajdonságainak köszönhetően nincs mit csodálkozni azon, hogy a még egészséges embereknél is mélyreható változásokat képes előidézni.

 

A nyugati világban civilizációs betegségnek is számító ösztrogéndominancia állítólag a nők 80%-át érinti. Ilyenkor túl sok ösztrogén kering a női testben, mely igazán fel tudja borítani a hormonegyensúlyt. Megannyi kellemetlen és komoly nőgyógyászati probléma (pl. endometriózis, mióma, PCOS, IR, meddőség) melegágya lehet az ösztrogén túlsúly.

A folsavat nagyon gyakran tévesen magzatvédő vitaminként emlegetik. A velőcső záródás esélyének csökkentése miatt a várandós kismamák étrendjét szokták kiegészíteni folsav tartalmú étrendkiegészítővel. Nemcsak a velőcsőzáródási rendellenességgel, de az alacsony születési súllyal, idő előtti születéssel és a növekedésbeli visszamaradottsággal is összefüggésbe hozható, ezért is tartalmazza minden terhesvitamin.

Vajon Te tudod hasznosítani a folsavat?

 

Emésztési problémák gyötörnek? Étkezések után állandóan puffadsz? Hasmenés, székrekedés váltogatja egymást? Mit tehetsz ellene, hogy ne ezek uralják életed? Élvezd újra a baráti összejövetelek, családi ünnepek pillanatait, töltsd el az időt nyugodt körülmények között! Bélflóra regenerálás szervezetbarát módon.

A pozitív gondolkodás tanulható, fejleszthető és a kezdetben nem könnyű. Ha rendelkezel azzal a belső meggyőződéssel, hogy a pozitív gondolkodás a jó közérzet egyik fontos alapja, akkor a legelső, legfontosabb akadályt már sikeresen legyőzted.

A természetes kozmetikumok napjainkban egyre divatosabbak, egyre többen ismerik fel a bőrápolás fontosságát és hogyan milyen minőségű terméket használjunk. Nem mindegy, ugyanis ez is a kor előrehaladtával megmutatkozik bőrünkön. Fiatalon fogj hozzá, ha lassan akarsz öregedni - már 20 éves kortól ajánlott megfelelő minőségű termékekkel napi arcápolási rutint kialakítani.