Foxpost csomagautomata szállítási díj akár 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

Biztonságos vásárlás

Kedves Vásárlóink!

Számunkra is fontos mindannyiunk egészsége, folyamatosan figyelemmel követjük a bekövetkezett helyzet alakulását. A koronavírus járvány megváltoztatta korábbi megszokott életünket, minden területen befolyással van ránk. A vírus megjelenése óta néhány változtatást vezettünk be működésünkben, hogy a vásárlás továbbra is biztonságos és gördülékeny lehessen.

Rendelésed átvételéhez jelenleg csak a FoxPost Csomagautomaták és a Házhozszállítás vehető igénybe. Amennyiben megoldható válaszd az érintkezésmentes fizetési megoldásokat: az előreutalást vagy a bankkártyás fizetést a shopban, #rendeljonline  a kedvezőbb árakért, használj kuponokat az Online Pénztárcán vagy a #tamogasdahelyit kezdeményezésen keresztül :)

A FoxPost Csomagautomaták zavartalanul működnek a megszokott nyitvatartási időben, azokat folyamatosan tisztítják és fertőtlenítik, a csomagátvétel más emberrel való érintkezés nélkül lehetséges. Ha előre megtervezed melyik nap mész ügyet intézni vagy útba esik munkahelyed, akkor nem kell külön csak a csomagért elmenned, értesítést kapsz amikortól átveheted. Házhozszállítás esetén a Futárok megfelelő fertőtlenítőszerrel és védőfelszereléssel (kesztyű, maszk) rendelkeznek. 

A csomagok összekészítése közben mi is fokozottan ügyelünk a higiéniára, kézfertőtlenítőt használunk, valamint kesztyűben és maszkban dolgozunk. Folyamatosan ellenőrizzük és fertőtlenítjük a csomagokat. #vigyázzunkegymásra!

Shopunkban is elérhető a 3 rétegű, egyszer használatos egészségügyi szájmaszk:   KATT IDE