TÁMOGASD A HELYIT

Vásárolj kedvezőbben, támogasd a helyit :)

A koronavírus megváltoztatta korábbi megszokott életünket, minden területen befolyással van ránk, így vállalkozásunk működésére is. Mi magunk is azon dolgozunk, hogy továbbra is elégedettek legyetek, ezért igyekszünk folyamatosan bővíteni kínálatunkat és csatlakoztunk a "Támogasd a helyit" non-profit kezdeményezéshez, hogy együtt támogassuk a nehéz helyzetben lévő magyar vállalkozásokat. A cél, hogy minél többen vásároljanak magyar tulajdonú vállalkozásoktól magyar termékeket. 

Kupon használata a vásárlási folyamatban

500 Ft kedvezményt biztosítunk minden 10.000 Ft feletti vásárlás esetén, csak használd a következő kupont a pénztár folyamatban:      tamogasdahelyit 
(OnlinePénztárca kedvezménnyel együtt nem használható). A kuponkód beírásával 10.000 Ft felett 5% kedvezményt tudsz így érvényesíteni, nem kell sehova regisztrálnod, nincs semmi kötöttség.

+Hűségpontok

Regisztrálj webshopunkban és hűségpontokat is gyűjthetsz vásárlásaid során, amiket szintén felhasználthatsz már a következő vásárlás alkalmával bármilyen értékhatár felett :) A hűségpontok soha nem járnak le, nem vesznek el. #vásároljonline kényelmesen, gyorsan.

Jó Egészséget és Kedvezményes vásárlást kívánunk! :)

2020. április 27.