Foxpost csomagautomata szállítási díj akár 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

MIKROZÖLDEK - VETŐMAGOK

A MIKROZÖLDEK egészséges, friss és vitamindús növényi hajtások, melyeket könnyedén növeszthetsz ablakpárkányodon. Ízük koncentrált, karakteres, a kifejlett növényhez nagyon hasonló. Vitaminban rendkívül gazdagok, 40-szer több tápanyagot tartalmaznak, mint maga a kifejlett növény. 
De nem csak egészségesek, hanem rendkívül finomak is. A napraforgó kissé mogyorós beütésű, ha pedig szereted a csípőset, akkor a mustármagot és a vöröskáposztát ajánljuk. A brokkoli és a retek szintén fűszeresebb, pikánsabb ízvilágú. Ideális választás turmixok, levesek, szendvicsek, pesztók, kencék készítéséhez, de salátákba keverve is kiváló. Növesztésükhöz papír ültetőtálcát és kókuszrostot ajánlunk.
A TÉPŐSALÁTA nem fejesedik be, a nagyobb leveleket szedve akár 1,5 hónapig is folyamatosan szüretelhető. Jól nevelhető veteményesben, de kitűnően növeszthető cserépben, virágládában. Az ültetéshez laza szerkezetű, tápanyagdús, bio és fertőzésmentes ültetőföldet ajánlunk.

Mikrozöldek és Tépősaláták növesztéséhez csak ellenőrizhető forrásból származó, kezeletlen, csávázatlan MAGOKAT használj, mint amilyeneket mi is forgalmazunk, ezek garantáltan vegyszermentesek, nem kezelték őket gombaölő, rovarölő és más növényvédő szerrel.