Foxpost csomagautomata szállítási díj akár 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

Hormonkontroll - A természetes egyensúly titka - Marjolein Dubbers

Neked ajánljuk ezt a könyvet, ha tudni szeretnéd, hogyan befolyásolhatod megfelelő étkezéssel és életmóddal hormonjaid optimális működését. A szerző nagyon egyszerű tippeket és recepteket kínál, melyekkel könnyedén újra kezünkbe vehetjük az irányítást hormonjaink felett.


Eredeti ár
6490 Ft
Várh. szállítás
2024.05.28
Készlethiány
6 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

A hormonok olyan összetett egészet alkotnak a női testben, ami megkönnyítheti, de pokollá is teheti az életet. Ha egyensúlyban vannak, nincs semmi gubanc, még a peteérés és a menstruáció körüli napok is sétagaloppnak tűnnek. Ám ha félresiklik valami, és a hormonok eszeveszett hullámvasutazásba kezdenek, nemcsak a szokásos női panaszok üthetik fel a fejüket, hanem olyan problémák is, amelyekkel nők tömegei kénytelenek együtt élni hosszú éveken át.

E panaszok nem korlátozódnak a termékeny évekre, hanem főként a változó korra jellemzőek.
Ennyire ki van szolgáltatva egy nő a hormonjainak? Szó sincs róla! A jó hír az, hogy természetes módon is befolyásolható a hormonok szintje: főként helyes táplálkozással, de testmozgással, akaraterővel és a stressz csökkentésével is sokat tehetünk annak érdekében, hogy hormonjaink a lehető legoptimálisabb módon tegyék a dolgukat.

A holland szerző érthetően, gyakorlati szempontokat figyelembe véve és inspirálóan magyarázza el, miként kerüljük el, hogy ki legyünk szolgáltatva a hormonjainknak. Már ma sokat tehetünk hormonháztartásunk optimális működéséért. Nincs semmi ördöngösség: a legbiztonságosabb és legjobb gyógyszer ugyanis az elfogyasztott étel!

Ajánljuk a könyvet mindazoknak a nőknek, akik felelősséget vállalnak saját fizikai és mentális egészségükért.

Marjolein Dubbers táplálkozás- és életmódcoach a nők egészségének megszállottja. Rengeteg workshopot tartott szerte a világban az étkezésről, a nők egészségéről, a coachingról és a személyes fejlődésről. Tudásához hozzájárulnak személyes tapasztalatai is: kiégési szindrómájáról (burnout) étrendbeli változtatások segítségével gyógyult ki. Ezt a tudást használja fel ahhoz, hogy nők százezreit inspirálja.


Adatok
Tömeg
998 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)