Vitalife24 - Egészséges Teljes Élet

Miért fontos a Vitalitás megőrzése? Miért ezt a nevet adtuk webshopunknak? Mert a vitalitás maga az Egészség! Az életerő megőrzése, testünk-lelkünk jó egészségi állapotának fenntartása, betegségek kialakulásának megelőzése a cél, melyet rendszeres mozgással és megfelelő tudatos táplálkozással érhetünk el. Nincsenek csodaszerek, a csoda bennünk van és életmódunkban! Ismerd fel tested fontosságát, mert csak akkor törődhetsz vele helyesen, ápolhatod, táplálhatod kellőképpen, ha odafigyelsz igényeidre és megismered, elfogadod önmagad. Lépésről-lépésre kisebb változtatásokkal kialakul egy olyan új életformád, ahol minden újabb nap új örömöt nyújt, jó közérzeted folytonos cselekvésre ösztönöz, mely által eléred hőn áhított testképedet is. Semmi nem működik azonnal, bár sokan azt gondolják, hogy 1-2 hónap alatt megszabadulhatnak egészségtelen szokásaiktól, amik évek alatt alakultak ki.​ 


A rövid távú önsanyargató fogyási akciók nem sokat érnek, mert viszonylag hamar visszatér mindenki régi táplálkozási szokásaihoz. Csak akkor lesz sikered, ha hosszú távon igyekszel egy új életmódot kialakítani, átkapcsolni a jó közérzetre, ebben segítenek reformélelmiszereink. Az egészségtelen táplálkozás elhízáshoz, gyulladásokhoz vezet a szervezetben, melyek aztán olyan civilizációs betegségeket okoznak mint a cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések, emésztési problémák. Hisszük, hogy a mozgásnak kiemelt jelentősége van egészségünk megőrzésében. A rendszeres sport immunrendszervédő hatással, jobb közérzettel párosul és ne feledkezzünk meg önbizalomnövelő hatásáról sem.

AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT TERMÉKEKRŐL:

  • kizárólag magas minőségi követelményeknek megfelelő, általunk is használt termékeket értékesítünk, ezért hitelesek vagyunk.

  • természetes összetevőjű GMO mentes vitaminokat, étrendkiegészítőket, mert szervezetbarát és maximálisan hasznosul.

  • állatkísérletmentes vegán kozmetikumokat, mert számunkra fontos a mesterséges adalékanyagoktól mentes készítmények használata és az állatok védelme.

  • egészségtudatos táplálkozáshoz reformélelmiszereket (rostokban gazdag lisztek, répacukor-mentes, hozzáadott cukormentes termékek, édesítőszerek közül a természetes eredetű eritrit-stevia használata).

  • allergénektől mentes (glutén, tejfehérje, laktóz, tojás, szója) élelmiszereket, mert  közvetlenül minket is érint és környezetünkben is sokakat. 

  • paleo és vegán étrendbe beilleszthető élelmiszereket, mert hisszük, hogy jót tesz szervezetünknek a gabona- és tejmentes étkezés,  valamint egyre inkább elmélyülünk a vegán receptekben is, ha nem is eszerint éljük mindennapjainkat, azért igyekszünk heti többször húsmentes napokat tartani.

  • sportoláshoz, mozgáshoz természetes teljesítményfokozókat, zsírégetőket, fehérjeporokat, mert az edzések a mindennapjaink része. Próbálunk hetente rendszeresen mozogni, nagy kedvencünk a futás, TRX, intervall edzések, de vannak köztünk karatékák is :)

EGÉSZSÉGTUDATOS TÁPLÁLKOZÁSRÓL

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás jót tesz a szervezetnek és sok energiát ad. Az ilyen táplálkozás semmiféle lemondást nem igényel, csak egészségesebb hozzávalókkal kell helyettesítani a régi berögzült hagyományosokat. Termékeink között gluténmentes, tejfehérjemntes, laktózmentes, répacukor-mentes, tojásmentes, szójamentes termékeket találtok. Az édesítőszereket is megválogatjuk, törekszünk arra, hogy csak a természetes eredetűek legyenek nálunk megvásárolhatók.

EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ VITAMINOKRÓL

Természetes összetevőjű gluténmentes, szójamentes, GMO mentes étrendkiegészítőink használatával hosszú távon fenntarthatod egészséged. Kiegyensúlyozott táplálkozás mellett is érdemes időről-időre bizonyos vitaminokat, ásványi anyagokat pótolni, hogy megelőzzük hiánybetegségek kialakulását. Nem hiszünk a tüneti kezelésben, mindig az okot kell megtalálni és megszüntetni. Éppen ezért termékeink kiválasztásánál a tudomány is dominált, olyan étrendkiegészítőket választottunk, ahol ötvözve vannak a tudomány legfrissebb ismeretei és a természetes összetevők egymásra gyakorolt pozitív hatásai. A GAL, WTN és MentalFitol termékek ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek, jó szívvel ajánljuk rendszeres használatukat. 

KOZMETIKUMOKRÓL

Táplálkozásunk nem csupán egészségünkre, hanem bőrünk szépségére is hatással van, de nagyon fontos, hogy a kívülről felvitt kozmetikumaink összetétele is befolyással van szervezetünk egészére, hormonháztartásunkra, hiszen azonnal felszívódik és a véráramba kerül minden összetevő. Egészségtudatos táplálkozással és megfelelő kozmetikumok használatával bőrünk fiatalságát, szépségét és egészségünket is megőrizhetjük, lassíthatjuk az öregedési folyamatokat. Kínálatunkban csak állatkísérlet-mentes és mesterséges tartósítószerektől, kőolajszármazékoktól mentes termékeket találtok, a legismertebb minősítő szervezetek által tanúsítva. Légy egészséges és kortalan, csökkentsd az idő nyomait natúrkozmetikumokkal és étrendkiegészítőkkel a tökéletes hatás érdekében (GAL kollagén, WTN hialuronsav).

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS ÉS VITALITÁS IDŐSKORBAN

Egészségünk a legértékesebb kincsünk, hogyan őrizzük meg hosszú távon? Gondoltad volna, hogy genetikánk csupán 20-25%-ban határozza meg életünket, betegségekre való hajlamunkat? Nincs semmi kőbe vésve... egészségesebb, tudatosabb életmódunkkal felülírhatjuk azt, élhetünk boldogabb életet. Mindezt megelőzi annak az alapvető tudatnak a kialakítása, hogy egyes egyedül mi vagyunk felelősek azért, ahogyan érezzük magunkat. Ezt az első lépést követi aztán sok másik, amely elvezet személyes céljaid eléréséhez.

Száz évet élni ma már nem elképzelhetetlen, nagyon sok pozitív példa van számunkra. De nem mindegy, hogyan éljük meg időskorunkat. Biztosan bottal járva, fájó derékkal, ízületekkel, gyógyszeres csomagokkal kell ezt megtennünk? Hogyan őrizhetnénk meg fiatalkori életerőnket? Hogyan nézzünk ki és érezzük magunkat fiatalabbnak, mint valójában vagyunk? És talán a lefontosabb kérdés: Hogyan őrizzük meg szellemi frissességünket? Kutatások bizonyítják, hogy bizonyos étrendkiegészítők alkalmazásával megelőzhető az időskori mentális hanyatlás, valamint az új tevékenységek kipróbálása és végzése (legyen az akár tánc, küzdősport, jóga, nyelvtanulás, rajzolás, keresztrejtvényfejtés) kifejezetten előnyös szellemi frissességünk megőrzésére.

Mert az ÉLETERŐ MEGTARTHATÓ idősebb korban is és minél több a vitalitás, annál nagyobb az egészség. 

Válogass kedvedre a vitalife24.hu-n, szerezd vissza Vitalitásod és Élj Teljes életet Egészségesen! Egyszer élsz, a tudatos táplálkozás hosszú távú befektetés az egészséges és örömteli életbe. 

Jó egészséget kívánunk: VitaLife24 Csapata

Get Fit & Stay Healthy - Szerezd vissza Vitalitásod és Élj Egészségesen