Foxpost csomagautomata szállítási díj akár 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

GAL K-komplex + D3 FORTE vitamin cseppek 20 ml

A GAL K2+D3 mostantól K-komplex + D3. A termék csak nevében változott, összetételében nem.

Fönntartható gazdaságból származó MCT-olajban oldva, bioaktív MK-7-es, természetes „transz-” formában.


Minőségét megőrzi
2025.10.02.
Várh. szállítás
2024.06.19
Életmód
gluténmentes, cukormentes, tejmentes, laktózmentes, tojásmentes, szójamentes, paleo, vegetáriánus
OGYÉI szám
16018/2015
Készlethiány
5 490 Ft
Egységár: 275 Ft/ml
Részletek

A D-vitamin nagy szerepet játszik a szervezet immunfolyamataiban, betegségekkel és különféle fertőzésekkel szemben kialakuló védettség kialakításában. A K2-vitamin képes olyan fehérjéket aktiválni, melyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahova szükséges (fogakba, csontokba) és ne oda, ahol káros (lágyszövetek, vesék, erek). K2-vitamin hiányában az önmagában fogyasztott kalcium tehát kifejezetten káros!

  • fertőzésekkel szembeni komplex védelem
  • gyönyörű, esztétikus fogazat 
  • egészséges csontozat
  • kisgyermeknek is könnyen adagolható, íztelen
  • természetes összetevők
  • D3-vitamin fokozza a K-vitamin felszívódását
  • megnövelt K1 és K2 vitamin MCT olajban

A XX. században élt híres fogorvos, dr Weston Price körbeutazta a világot és tanulmányozta más népcsoportok fogazatát. Észrevette, hogy az általa megfigyelt, jó fogazatú, vadászó-gyűjtögető népek táplálkozásában és a magas K-vitamin tartalmú füvet legelő tehenek tejéből készült vajban van egy anyag, ami a jó fogazatukért felelős. Ekkoriban még nem tudta ezt pontosan beazonosítani, így „Aktivátor-X”–nek nevezte el, s elkezdte vizsgálgatni a különböző vajak Aktivátor-X tartalmát. Végül készített egy ebben gazdag vajkivonatot, amit aztán elkezdett használni a praxisában, illetve iker- és testvérpároknak adagolta születésüktől (egyikük kapta, másikuk nem). Azoknak, akik kapták, kerekebb, szimmetrikusabb arcuk fejlődött, szép, rendezett foguk lett. Azoknál, akik nem kapták, gyakran hosszúkásabb, kevésbé szimmetrikus arcszerkezetük és keskeny orruk (orrsövényferdülés) fejlődött, és gyakran fogszabályozásra szorultak. 

Azóta beazonosították ezt a rejtélyes Aktivátor X-t. Kiderült, hogy nem más, mint a K2-vitamin, D3-vitaminnal együtt, ez volt olyan sok az általa készített vaj-kivonatban.

Ajánlott fogyasztás: Napi 12 csepp fogyasztását javasoljuk felnőttek számára közvetlen szájba cseppentve vagy ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverd, mert kiül a pohár falára az olaj. Kisgyermekeknek 7 testsúly kg-onként 1 csepp javasolt.

Az üveg 60 napra elegendő mennyiségű cseppet tartalmaz.

MIRE FIGYELJ ODA TERMÉSZETES K-VITAMIN VÁSÁRLÁSAKOR?

Olyan terméket érdemes vásárolnod, ahol a gyártó külön feltünteti, hogy milyen formájú K-vitamint használ. Az MK-4-t (menakinon-4) megadózisban kellene alkalmazni a megfelelő hatás eléréséért (15.000-45.000 mcg), mert nagyon gyorsan kiürül szervezetünkből. Az MK-7 (menakion-7) ezzel szemben lassabban, akár 2-3 napig is mérhető marad a vérben, 45-200 mcg közti dózisban hatásos.

Szintén árulkodó jel, hogy a mesterséges, szintetikusan előállított K2-vitaminok cisz-menakionokat is tartalmaznak, míg a természetesek csupán a hatásos transz-menakionokat.

A GAL K2+D3 Forte cseppek a K2-vitamin legaktívabb menakinon-7-es változatának kizárólag a természetben megtalálható transz-formáját tartalmazzák, méghozzá virágesszencia olajokból előállítva.


 

 

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó! Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő egyéneknek nem javasolt!


Adatok
Gyártó
GAL
Kiszerelés
20 ml
Tömeg
74 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek