Raktárról, azonnal szállítunk! Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért!    Szállítási információk

WTN Multivitamin komplex 30 adag

Aktív vitaminok, kitűnő biohasznosulású ásványi anyagok és nyomelemek egyben – MINDEN, amire naponta szükséged lehet! Nagyon sok mikrotápanyag (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek) gátolja egymás felszívódását és a későbbi biohasznosulását, így ha egy kapszulában vannak, akkor nem vagy nagyon kis hatásfokkal fognak hasznosulni!  A WTN multivitamin komplex ezt a gátló hatást küszöböli ki, hiszen időben elkülönítve jut a szervezet ezekhez a tápanyagokhoz, így minimalizálva a gátló hatásokat és növelve az összetevők hasznosulását.

Minőségét megőrzi
2023.10.12.
Kupon (-10%)
WTN10
Életmód
gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, tejmentes, laktózmentes, szójamentes, paleo
OGYÉI szám
78826-1/2021
Készlethiány
14 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
Részletek

Minden étrend-kiegészítő gyártó tisztában van azzal, hogy a fogyasztók kényelmének a kiszolgálása nagy prioritású szempont termékválasztáskor. Sokan a lehető legkevesebb macerával szeretnének magukról gondoskodni. Gyakran kipipálják azt, hogy az egészségükkel foglalkoztak, azzal, hogy bekapnak gyorsan egy-egy kapszulát, tablettát. Ugyanígy a multivitaminok esetében is sokan olyan terméket keresnek, amivel a lehető leggyorsabban „letudják” a saját egészséggondozásukat. Fontos viszont tudni, hogy egyetlen kapszulába, tablettába nem tud belekerülni mindaz, ami a szervezet számára fontos lenne, ugyanis a kapszulák/tabletták mérete korlátos! És lényeges az is, hogy nagyon sok mikrotápanyag (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek) gátolja egymás felszívódását és későbbi biohasznosulását (ezt hívjuk antagonizmusnak), így ha egymás mellett, egy kapszulában/tablettában vannak akkor nem, vagy nagyon kis hatásfokkal fognak hasznosulni!

Tehát az első döntési pont egy multivitamin választásánál az, hogy neked mi a prioritás, a saját egészséged vagy a kényelmed? Ha az első, akkor olyan multivitamint keresel, ami nem csak placeboként, hanem ténylegesen is működik, vagyis minden számodra szükséges mikrotápanyag benne van, olyan módon, hogy minden fel tudjon szívódni, tudjon hasznosulni.

Ha a kényelemre voksolsz, akkor természetesen az egykapszulás/tablettás multivitamin jó megoldás. Viszont ez utóbbi csak akkor nevezhető tudatos döntésnek, ha közben tudod, hogy ezzel nem jutsz hozzá a számodra szükséges mikrotápanyagokhoz: hiszen egy kapszulába/tablettába nem fér bele minden, ami kell, és ami benne van az sem fog jól felszívódni és hasznosulni többféle ok miatt (ami közül az egyik legfontosabb az antagonista hatások érvényesülése).


Adatok
Gyártó
WiseTree Naturals
Kiszerelés
30 adag (60-60-120 db kapszula, 50 ml folyadék)
Tömeg
485 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Kiegészítő termékek