Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért >> KEDVEZMÉNYEK  Készleten lévő termékeink azonnal szállíthatók, akár másnapra is!   Szállítási információk

14

WTN Komplex Béltisztító Program II.

A csomagban olyan termékeket találsz, melyek hatékonyan elősegítik bélrendszered fertőtlenítését, regenerációját és hozzájárulnak immunrendszered egészséges működéséhez. Köztük szoros kapcsolat van, mivel az immunrendszer mintegy 70%-a a gyomor-bél traktusban található.

A WTN MikrobaCIDTM-X, a WTN MikrobaTOXTM és a WTN Bélflórabarát termékek együttes használata 3-4 hét alatt sem hozott érdemi változást, érdemes továbbfolytatni a kúrát úgy, hogy a WTN ViriCIDTM terméket is beveted. Felerősíti az esetlegesen túlszaporodott káros bélflóra kiegyensúlyozására gyakorolt hatását.

Minőségét megőrzi
2024.05.26.
Várh. szállítás
2023.02.09
Csomag tartalma
Készlethiány
24 920 Ft 
21 490 Ft
Kezdete: 2022.12.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény 14
Megtakarítás 3 430 Ft
A vásárlás után járó pontok: 645 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

A csomag tartalma:

 • 1 db WTN MikrobaCID-X 30 ml 
 • 1 db WTN MikrobaTOX 60 db
 • 1 db WTN Bélflórabarát étrendkiegészítő 30 db
 • 1 db WTN ViriCID 60 db

1. A WTN MikrobaCID-X, nem tartalmaz echinaceat, így segítséget nyújthat az emésztőrendszer egészségének a helyreállításában a kimondottan Th1 autoimmun dominanciával rendelkezők esetében is.

A bélflóra megfelelő állapota alapvető egy egészségesen működő szervezet számára. A felborult emésztés visszaállításának egyik első lépése az emésztőrendszer tisztítása, káros mikroorganizmusoktól való megszabadítása. A növényi kivonatok és illóolajok speciális elegye által tisztítja, „fertőtleníti” a béltraktust. A szervezet káros mikroorganizmusoktól való megszabadításának segítése által a szervezet sokkal könnyebben lesz képes a regenerációra is, probiotikus baktériumtörzsek könnyebben telepszenek meg.

2. A WTN MikrobaTOX segítséget nyújt az elhalt kórokozók, toxinok megkötésében és kivezetésében, valamint a bélfal regenerálásában.

Sokunk szervezete már nem működik optimálisan, és a méregtelenítési folyamatok sem hatékonyak, így a méreganyagok (pl. az elhalt kórokozók) nem tudnak hatékonyan kiürülni. Amennyiben a méreganyag nem tud kiürülni, a szervezetben marad, visszaszívódik, keringeni fog, ami mérgezéses tüneteket okozhat, terheli valamint további munkára kényszeríti a szervezetet. A WTN MikrobaTOXTM-ban lévő természetes anyagok (kitozán, aktív szén, fulvosavak és huminsavak [shilajit], kovaföld) először megkötik ezeket a méreganyagokat, majd a széklet által kíméletesen kivezetik a szervezetből. Kulcsfontosságú az is, hogy a toxinok megkötése és kivezetése mellett a bélfalat is regeneráljuk, hogy újra képes legyen hatékonyan ellátni a feladatát. Ez nem hagyható ki a folyamatból.

3. A WTN Bélflórabarát étrendkiegészítő a benne lévő baktériumtörzseket egy speciális arányban tartalmazza, ami által megfelelően támogatja a mikrobiális egyensúlyt a gyomor-bél traktusban. Hatására javulhat az emésztés, a tápanyagok felszívódása, csökkenhetnek az emésztési panaszok. 

A probiotikumok olyan létfontosságú élő mikroorganizmusok (baktériumok), amelyek a bélben telepednek meg és ott fejtik ki hatásukat. Segítenek fenntartani a baktériumok egyensúlyát a bélrendszerben és a felborult mikrobiom kóros összetételét képesek lehetnek jó irányban megváltoztatni, hozzájárulva az egészséges immunrendszer működéséhez.

4. A WTN ViriCID összetevők hatékonyságukat főleg vírusfertőzések esetén bizonyították, de hatásosnak bizonyultak penészgomba vagy bakteriális fertőzések esetében is. Ebből kifolyólag mindenképpen felerősíti a WTN MikrobaCID-X az esetlegesen túlszaporodott káros bélflóra kiegyensúlyozására gyakorolt hatását. Erős vírus-, gombaellenes és antimikrobális tulajdonságokkal rendelkezik. Komplex készítményként az egymás mellett lévő hatóanyagok szinergiában működnek és hatásuk összeadódik, ezáltal fokozva a készítmény hatékonyságát. Hatékony akut és krónikus fertőzések esetén is, széles hatásspektrumú készítmény.


   

  Használati javaslat felnőtteknek:

  A WTN MikrobaCIDTM-X-ból napi 3x1 cseppet cseppents a nyelved alá, vagy vízalapú folyadékban keverd el. Lehetőség szerint a főétkezések előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vedd be.

  Amennyiben a napi 3x1 csepp használata után nem tapasztalsz méregtelenítési tüneteket (fejfájás, rossz közérzet, hasmenés, hányinger, puffadás, levertség, fáradékonyság, megfázásos/influenzaszerű tünetek), akkor kb. 6-9 nap után emeld az adagolást 3x2 cseppre. Figyeld a tested reakcióit és a saját ütemedben növeld a dózist. Így 6-9 naponta emelheted az adagot – a kórokozó terheltségedtől függően - napi maximum 3x5 csepp mennyiségig. Amennyiben bármilyen kellemetlen tünetet (pl. hasmenés) észlelnél a dózis emelésénél, térj vissza az előző dózishoz, és azt folytasd a kúra időtartama alatt. Próbáld meg azt a mennyiséget beállítani, amit a szervezeted tolerál. Amennyiben szakember nem javasolta másképp egy-egy kúra időtartama 3-6 hét legyen, ami után tarts 1-2 hét szünetet.

  Akut (rövid ideje fennálló) fertőzés esetén a 3-6 hetes kúra + 1-2 hetes szünet egységét 2-3 hónapig ismételd, majd a kórokozó terheltség csökkenésével fokozatosan csökkentsd vissza az adagot 3x1-2 csepp/nap mennyiségig.

  Krónikus (hosszabb ideje fennálló) fertőzés esetén végezz 4-5 hónapos kúrát a fentiek betartásával. Mindenképpen javallott egy szakember segítségével testreszabni, vagyis a te személyedhez igazítani a dózist és a kúra időtartamát!
  5 hónapnál hosszabb kúrát csakis szakember javaslata és felügyelete mellett tarts!

   

  A WTN MikrobaCIDTM-X használatával párhuzamosan kezdd el a WTN MikrobaTOXTM-ot használni. Napi 1 kapszulát vegyél be bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra. Nagyon fontos, hogy étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől mindenképpen legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve vedd be! A legalkalmasabb időpontok a délelőtt és a délután.

  Amennyiben erősebb méregtelenítési tüneteid vannak a MikrobaCIDTM-X szedése során, vegyél be 2 kapszulát a MikrobaTOXTM -ból: az elsőt délelőtt, a másodikat pedig délután.
  A MikrobaTOXTM-ot a WTN MikrobaCIDTM-X kúra ideje alatt szedd.

   

  A WTN MikrobaCIDTM-X és a WTN MikrobaTOXTM kúrával együtt érdemes elkezdeni a WTN Bélflórabarát kúrát, a bélflóra egyensúlyának a helyreállításáért. A Bélflórabarát étrend-kiegészítőből napi 1 kapszulát vegyél be az esti órákban, a MikrobaCIDTM-X bevétele után minimum 1 órával, a MikrobaTOXTM -tól 1,5-2 órával elkülönítve.
  A Bélflórabarát étrend-kiegészítőt a MikrobaCIDTM-X és a MikrobaTOXTM abbahagyása után is szedheted, de használatával kapcsolatban egyeztess szakemberrel, hogy valóban a neked megfelelő ideig szedd!

  A WTN ViriCIDTM szedését napi 1 kapszulával kezdd, étkezés után beszedve. Állapotod függvényében növelheted az adagot napi 3x1 kapszuláig. Kúraszerűen használd!

  Figyelmeztetés!

  Állapotodtól függően mi általában 2-5 hónapos kúrát javaslunk a fenti használati javaslatok betartásával. Ha állapotod megkívánja meghosszabbíthatod a kúrát 6-12 hónapig, de erről mindenképpen konzultálj szakemberrel!

  • Amennyiben intenzív méregtelenítési tüneteket (pl. émelygés, hányinger, hasmenés, fejfájás, rossz közérzet, levertség), vagy mellékhatásokat tapasztalsz, csökkentsd a MikrobaCID-X adagolását és konzultálj szakemberrel!
  • Várandósság, laktáció alatt, műtéti beavatkozások előtt, legyengült fizikai és/vagy lelki állapotokban ne végezz méregtelenítést, tisztító kúrát, ne használd a termékeket!
  • Gyermekek nem használhatják 2 éves kor alatt!


  Adatok
  Tömeg
  284 g/db
  Vélemények
  Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)