VIP - TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK

 

Már az első vásárlás alkalmával Törzsvásárlónk lehetsz! A VIP Tagság regisztrációval jön létre, melyért 300 pontot adunk ajándékba. Vásárolj és válogass törzsvásárlóinknak nyújtott egyedi ajánlatokból és váltsd be pontjaidat akár azonnal kedvezményekre, csökkentsd velük az átvételi és szállítási díjaidat.

Törzsvásárló BÁRKI lehet, aki regisztrál rendszerünkben, vásárlásaid után HŰSÉGPONTOKAT írunk jóvá számodra! A pontok soha nem járnak le, nem vesznek el, azokat bármikor beválthatod vagy gyűjtheted hosszabb időn át.

HOGYAN MŰKÖDIK PONTGYŰJTŐ RENDSZERÜNK?

100 FT = 1 PONT

Minden 100 Ft-nyi elköltött összeg után 1 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számládon, így pl. ha 1.000 Ft-ért vásárolsz, akkor 10 hűségpontot kapsz.

****************

A hűségpontrendszeren kívül szeretnénk visszatérő vásárlóinknak további kedvezményeket biztosítani, ezért webshopunkban bevezettük a TÖRZSVÁSÁRLÓI kedvezményt. Nincs szükség díjak megfizetésére, kártya váltására, teljesen INGYENES, csupán vásárlásaid halmozott értékét vesszük figyelembe.

HOGYAN MŰKÖDIK TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYÜNK?

A kedvezményeket a weboldalra történő belépéssel lehet igénybevenni. A Vitalife24 webshopban történt vásárlások automatikusan és folyamatosan bekerülnek a nyilvántartásba, és minél nagyobb a nyilvántartott halmozott vásárlások értéke, annál nagyobb mértékű kedvezmény jár neked.

  • 5% kedvezmény - induló szint, lezárt 5.000 Ft feletti vásárlás után máris jogosult leszel a kedvezményre egész évben.
  • 7% kedvezmény: 20.000-39.999 Ft közötti vásárlási érték esetén
  • 10% kedvezmény: 40.000 Ft feletti halmozott vásárlási érték után 

Amennyiben már az első vagy első két vásárlásod összege eléri vagy meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor a lezárt vásárlás után azonnal a 7%-os kedvezményszintre leszel jogosult. Így előfordulhat, hogy az első vásárlás után az induló 5% helyett egyből a 7%-os kedvezményre ugorhatsz.

Ha eléred az adott jogosultsági szintet, akkor belépés után már a csökkentett árakat fogod látni. 

A törzsvásárlói kedvezmények adott évre érvényesek, a halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak. Azonban a december 31-i egyenlegednek megfelelő kedvezményt a következő évben is érvényesítheted, az megillet. Pl. halmozott vásárlásaid összege dec.31-én 35.000 Ft, így a kedvezményszinted 7%, akkor a következő évben is ugyanerre a 7% kedvezményre leszel jogosult, csak a vásárlásaid halmozott értéke nullázódik. Azonban, ha a következő évben a vásárlásaid halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító szintet, akkor visszaesel az arra jogosult szintre.

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

- A VIP Tagsághoz először regisztrálnod kell, csak így tudjuk pontjaidat megőrizni számodra és figyelemmel kísérni vásárlásaid értékét.

- Minden 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá pontgyűjtő számládon

- Ha vásárlásod értéke meghaladja az 5.000 Ft-ot, akkor a következő alkalomtól 5% kedvezményszintre leszel jogosult az évben.

- Szállítási költséget közvetve tudsz vele csökkenteni, hiszen kevesebbet kell összességében fizetned

- A pontok felhasználásának mértéke nincs korlátozva, 100%-ban használhatod, ha ügyesen gyűjtögetsz, ingyen "viheted" a terméket

- Készpénzre nem váltható, vissza nem téríthető, másra nem átruházható

- Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak online vásárlással lehet, telefonon és e-mailben leadott rendeléseknél nem

- Akciós termékek esetén is használhatod pontjaidat, csökkentsd tovább az árakat 

- Pontjaid nem vesznek el, nem járnak le, bármikor felhasználhatod, amikor nálunk vásárolsz, tovább viheted a következő évekre is

- Megrendelés során a Kosár oldalon tudod pontjaidat beváltani

Kedvezményeid mértékét belépés után profilodban tudod ellenőrizni, a kedvezmények fül alatt. Itt megtalálod pontgyűjtő számlád egyenlegét is.

Jó Egészséget és Kedvezményes vásárlást kívánunk! :)

2019. január 01.