Ropogós és tápláló reggeli vagy snack teljes kiőrlésű zabpehellyel, sok maggal, diófélével és valódi fűszerekkel megbolondítva. A quinoás-pekándiós granola ízében a lágyan édes karamell jegyek dominálnak, amit a Kanadában termő juharfa színtiszta nedűjének, a juharszirupnak köszönhet. A mandula, pekándió és kókusz mennyei triója, valamint a nem túl hivalkodó fűszerezés miatt az összhatás végül talán a gourmet cukrászdák süteményeinek ízére emlékeztet leginkább. A pirított magvak krémesen ropogós állagához a puffasztott quinoa és köles ad egy könnyed kontrasztot.
Ajánljuk (növényi) tejjel, joghurttal önmagában fogyasztva vagy friss gyümölcsökkel kiegészítve. Együnk jobban, válaszd a Viblance kézműves granoláit.
Allergének: kókuszpehely, mandula, pekándió