A mungóbabcsíra gazdag A, B, C, E vitaminba és az ásványi anyagok közül vas, folsav, magnézium, és foszfor tartalma is magas. A babcsíra szabályozza a vércukorszintet és a hormonháztartást, kedvezően hat a vérnyomásra. A kínai konyha salátaként vagy zöldségként használja főként.
Töltőtömeg: 200 g
Összetevők: víz, mungóbab csíra, E330. Tartósítószer mentes! Felbontás után max. 2 napig hűtőszekrényben tárolandó!
Származás: India
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energia:
|
41 kJ / 10 kcal
|
Zsír:
|
0 g
|
- amelyből telített zsírsavak:
|
0 g
|
Szénhidrát:
|
0,8 g
|
- amelyből cukor:
|
0 g
|
Fehérje:
|
0,9 g
|
Só:
|
0,1 g
|