Superfood keverékek

A superfoodok olyan tiszta táplálékok (gyümölcsök, zöldségek, magvak, algák, fűszerek vagy gyógynövények), amelyeknek nagyon magas a vitamin és ásványi anyag tartalmuk, rendkívül sok antioxidáns, enzim és az egészséges zsír található meg bennük - ezek a tápanyagok mind elengedhetetlenek az egészséghez, a jó közérzethez és vitalitásod megőrzéséhez. Rendkívüli immunerősítő hatásuk révén, hozzájárulnak a betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, valamint az öregedési folyamatok lassításához. 

Átlagon felüli életenergiát sűrítenek magukba, ezért fogysztásukkal sokkal fittebbnek, energikusabbnak érzed magad, hiszen koncentráltan viheted be szervezetedbe a szükséges tápanyagokat. Ha nem bírod naponta magadba erőltetni az ajánlott mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt, akkor ezek az őrlemények és porok neked valók! És ha el is fogyasztod...biztosan annyi tápanyagot sikerül bevinned a szervezetedbe amennyire szükséged lenne? Hiszen a mai zöldségek és gyümölcsök már jóval kevesebbet tartalmaznak.

Tökéletes napindítók lehetnek a superfoodok, keverd el minden nap kedvenc turmixodban, joghurtodban, müzlidben vagy akár süteményekbe, salátákba is teheted.

A szuperélemiszerek eredeti formájukban fogyaszthatók, nem tartalmaznak adalékanyagokat, mentesek mesterséges vegyszerektől, hormonoktól, tiszták, természetesek.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: