Foxpost csomagautomata szállítási díj 990 Ft, ingyenes szállítás 17.990 Ft felett.     Szállítási információk

Bélflóra regeneráló csomag III. - Herbaferm cseppek 30 ml + Napfényvitamin ColonBalance 60 db

A csomagban olyan termékeket találsz, melyek hatékonyan segítik a bélflóra regenerálást és a jótékony baktériumtörzsek elszaporodását.

Csak az tud jól hasznosulni, ami fel is szívódik! A Herbaferm cseppek elősegítik az ételek könnyebb emészthetőségét, a tápanyagok jobb felszívódását, így az elfogyasztott étel jobb hasznosulását.


Eredeti ár
15.835 Ft
Minőségét megőrzi
2024.04.14.
Várh. szállítás
2024.03.06
Csomag tartalma
Készlethiány
14 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű mikrobiom (bélflóra) kialakulásához, amely revitalizálja (újjáépíti) az immunrendszert, enyhíti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökken a levertség és fáradtságérzet, viszont nő az energiaszint, a  koncentrációkészség, a munkabírás, a szervezet stressztűrő képessége jelentősen megemelkedik.

Probiotikumok fogyasztása bárki számára ajánlott, hiszen a jótékony törzsek számos pozitív élettani hatást biztosítanak egészséges felnőttek számára is. Rendszerint a probiotikumok jótékony törzsei az egészséges emberi bélflóra eredeti lakói, visszapótlásukkal segíthetjük a mikrobiom (bélflóra) egyensúlyának fenntartását.

Kimagasló minőség és hatékonyság, hiszen a ColonBalance Plus probiotikum az amerikai Dupont cég FloraFit® probiotikus törzseit tartalmazza, melyek szabadalmaztatott eljárás keretében készülnek!

Kifejezetten azokat a törzseket tartalmazza a készítmény nagy csíraszámban, melyek ellensúlyozzák az emésztési zavarokat, így életminőségünket pozitívan befolyásolhatják. 

A Herbaferm cseppek gyógynövény hatóanyagai megnyugtatják az emésztőrendszert, élénkítik az emésztőnedvek termelését, elősegítik az apró sérülések regenerációját, enyhítik a gyulladásokat. 

A mikrobiom elkezdi a bélrendszer újratelepítését, hozzájárulva ezzel a rostok lebontásához a vastagbélben. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt. A cseppek használatával - alapozó készítményként - felgyorsíthatjuk a jótékony baktériumok megtelepedését és elszaporodását.

A széklet ürítése könnyű és kiszámítható lesz, a felfúvódások csillapodnak, a hasmenések enyhülnek, javul a kellemetlen lehelet, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez. Az emésztés javulása miatt az alvás is pihentető lesz.

A csomag tartalma:

  • 1 db Herbaferm csepp 30 ml
  • 1 db Napfényvitamin ColonBalance Plus probiotikum 60 db

Adatok
Tömeg
161 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)