Míg a halolajakban lévő Omega-3 zsírsavak Tryglycerid formájában fordulnak elő, addig a Krill-olajban Phospholipid formájában (Lecithin-alkotóelemként) találhatóak, ami az emberi sejtmembránnak is alkotóeleme és így sokkal könnyebben felszívódnak, mint a halolaj Tryglyceridjei. A Krill-olaj még az epe stagnálása esetén is könnyen emészthető, útja a gyomor-bél-traktuson keresztül lényegesen könnyebb és különösen jól hasznosul.
Ezzel egy lényeges minőségi szempontot is megneveztünk, ami a Krill-olajat nemcsak a halolajak, de a növényi Omega-3 forrásként szolgáló lenolaj, repceolaj, kenderolaj vagy akár a dióolaj fölé pozicionálja. Ez utóbbiak egészségügyi értéke vitán felül áll ugyan, de a feldolgozásukhoz szervezetünknek epesavra van szüksége és ezzel együtt is csak nagyon kis százalékban alakulnak át az igazán értékes hatóanyagokká.
Tekintettel napjaink nagyszámú, legyengült emésztésű emberére, ma a Krill-olaj az egyik legértékesebb Omega-3 forrás. Valószínűleg a könnyebb felszívódásnak tudható be, hogy a Krill-olaj minden összehasonlító vizsgálatból győztesként került ki.
Az Astaxanthin egy zsírban oldódó antioxidáns, amely segíthet megvédeni a test szerveinek sejtmembránjait az oxidáció okozta károsodásoktól.
Különösen a szem, az agy és a központi idegrendszer számára lehet jótékony hatású. Azon kívül, hogy enyhítheti a káros oxidáció hatását az astaxanthin a test más szöveteire is pozitív hatást gyakorol. Például elősegítheti az izmok regenerálódását testedzés után, és fokozhatja a bőr védekező képességét az UV sugárzás károsító hatásaival szemben.
Ajánlott mennyiség: Napi 2 x 1 db étkezés után
Allergén információ: Glutént nem tartalmaz, de a gyártó nem tudja garantálni a keresztszennyeződés mentességet. Tengeri kagylókra, rákfélékre érzékenyeknek fogyasztása nem javasolt!
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.

Összetevők: Krill olaj, kapszulahéj: zselatin, nedvesítő: glicerin
Hatóanyagok 2 lágykapszulában: Név Mennyiség NRV%Krill olaj 1000 mg **%Omega-3 zsírsav tartalom 200 mg **%- EPA 120 mg **%- DHA 80 mg **%Foszfolipidek 200 mg **%Asztaxantin 200 µg **%
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!