Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért >> KEDVEZMÉNYEK  Készleten lévő termékeink azonnal szállíthatók, akár másnapra is!   Szállítási információk

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Miért használj Natúrkozmetikumokat?

2018.12.13 10:04
Miért használj Natúrkozmetikumokat?

A természetes kozmetikumok napjainkban egyre divatosabbak, egyre többen ismerik fel a bőrápolás fontosságát és hogyan milyen minőségű terméket használjunk. Nem mindegy, ugyanis ez is a kor előrehaladtával megmutatkozik bőrünkön. Fiatalon fogj hozzá, ha lassan akarsz öregedni - már 20 éves kortól ajánlott megfelelő minőségű termékekkel napi arcápolási rutint kialakítani.

A natúrkozmetikumok szerencsére gyakran egyet jelentenek a gyógynövényi alapanyokat tartalmazó készítményekkel vagy olyan termékekkel, melyeket nem teszteltek állatokon. Olyan összetevőket tartalmaznak a készítmények, melyek több mint 90%-ban organikus eredetűek, megőrizve magas hatóanyagtartalmukat: gyógynövényi olajokat, kivonatokat és illóolajokat tartalmaznak. 

Webshopunkban csak olyan kozmetikumokat találsz, melyek ECOCERT minősítésűek, vagyis az alapanyagok természetes eredetűek és jelentős mértékben biogazdálkodásból származnak. Ide kattintva éred el őket: Natúrkozmetikumok

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSAI VANNAK A NATÚRKOZMETIKUMOK HASZNÁLATÁNAK?

A természetes kozmetikumok hatóanyagait a bőr felismeri és beépíti sejtjeibe, ellentétben a szintetikus összetevőkkel, melyekre ez egyáltalán nem jellemző. 

Használatukkal a bőr üdébb, frissebb lesz, azonnal megmutatkozik, láthatóvá válik a különbség. Ezek után már csak a bókokat kell bezsebelned ;)

A "kereskedelmi" kozmetikumok szintetikus tartósítószereket (pl. parabéneket) ásványiolaj származékokat, szintetikus szín- és illatanyagokat, valamint génmanipulált összetevőket tartalmaznak, melyek rendkívüli mértékben károsítják szervezetedet, a bőr egészséges működését, védelmi rendszerét, ezért aztán gyulladások léphetnek fel, allergiás reakciók, irritációk keletkezhetnek.

A természetes és jó minőségű olajok is fontosak, mert ápolják a bőrt, gyulladásgátló és antibakteriális hatással rendelkeznek. 

 

Válaszd a természetes bőrápolást és bőröd meghálálja a gondoskodást.