Az étrend-kiegészítő növényi kapszulában (HPMC) tartalmazza a természetes összetevőket, így vegánok is fogyaszthatják. A legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő gyártástechnológiával készült.
Ajánlott fogyasztás: Napi 1 kapszula étkezések közben vagy után.
MIÉRT FONTOSAK A POLIFENOLOK?
A polifenolok olyan természetes vegyületek, melyek nagy mennyisében fordulnak elő a sötét színű bogyós gyümölcsökben: vörös áfonya, kék áfonya, tőzegáfonya, vörös szőlő. Korunk két legpusztítóbb betegségcsoportjában (rosszindulatú daganatok, valamint a szív-, és keringési rendszer betegségei) komoly védő hatással rendelkeznek.
A vörös szőlőmag fogyasztása fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és természetes védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
MIÉRT AJÁNLJUK A VÖRÖS SZŐLŐMAG KÉSZÍTMÉNYT?
- Immunerősítő hatással bír
- Fitatalon tartja elménket, óvja memóriánkat, serkenti az agyműködést
- Alzheimer kór és az azzal együtt járó szellemi hanyatlás ellen is védelmet nyújt
- Hozzájárul a szem egészségéhez
- Segít megelőzni a makula degenerációt, szürkehályogot
- Védelmezi a szív- és érrendszert
- Csökkenti a vérnyomást és koleszterinszintet
- Gyulladáscsökkentő hatással bír
- Egészségesen tartja a prosztatát
- Májvédő hatású
- Felnőttkori cukorbetegség és tünetei visszaszoríthatók
- Hozzájárul az egészséges idegrendszer működéséhez
- OPC (oligomerci proanthocyanidin) tartalma fokozza a zsíranyagcserét és zsírégetést, így súlyproblémákkal küzdőknek is javasolt
- Gátolja a sejtek öregedésének kóros felgyorsulását, ezáltal megőrizzük testünk-bőrünk fiatalságát
- Ízületi gyulladásokra is kiváló
Tárolás: fénytől védve, száraz, hűvös helyen.
HATÓANYAGOK 1 kapszulában |
|
Bio vörös szőlőmag |
150 mg |
Kurkumin |
95 mg |
C-vitamin |
80 mg (RDA 100%) |
E-vitamin |
12 mg (RDA 100%) |
B6-vitamin |
1,4 mg (RDA 100%) |
B1-vitamin |
1,1 mg (RDA 100%) |
Folsav |
0,2 mg (RDA 100%) |
B12-vitamin |
0,0025 mg (RDA 100%) |
Polifenol tartalom |
215,4 mg / kapszula |
A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!
Forrásirodalom:
Mohammad, A., Jung, H. B., Levy, K,, David, R. B., Arianna, L. K.: Multiple molecular targets of resveratrol: anti-carcinogenic mechanisms. Arch Biochem Biophys. 486(2): 95–102, 2009.
Mary F.-F. Chong, M. F.-F., X Macdonald, R., Lovegrove, J. A.: Fruit polyphenols and CVD risk: a review of human intervention studies. British Journal of Nutrition, 104, 28–39, 2010.
Pécsi, T.: A polifenolok haszna. Új DIÉTA, 3-4, 10, 2011.
Margitai, Gy.: A fitoösztrogének, Hippocrates, II. évfolyam, 1. szám, 58, 2000.
Lugasi, A., Blázovics, A. (szerk.): Az egészséges táplálkozás tudományos alapjai. Széchenyi Füzetek, PXP Nyomda, Budapest, 2001.
Francisco, V.: Cocoa Flavanols: Nutraceuticals with Promising Pharmacological Properties, 2009. március 4.
Szalayné, K. Zs.: Afrodiziákumok (flavonoidok, ásványi anyagok, vitaminok, rostok). Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar, előadás, 2008 november 25.
Papp, N.: Fenolodiok jellemzői, bioszintézise és gyógyászati jelentősége. Fenoloidok bioszintézise. Fenolok Fenolsavak. Előadás
https://theconsciouslife.com/foods/grapeseed-oil-04517.htm
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12419835
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4205418
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26568249
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4217504
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20623546