Kedves Vásárlóink! Szabadságon vagyunk július 01-ig (péntekig), a beérkezett rendeléseket 07.04-én (hétfőn) kezdjük feldolgozni, csomagfeladásunk is ezen a napon lesz újra. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket! Ígérjük feltöltődve, újult erővel jövünk vissza hozzátok! :) Szép napokat kívánunk! :)   Szállítási információk

Levélzöldség - Új-zélandi Spenót vetőmag 4 g
Levélzöldség - Új-zélandi Spenót vetőmag 4 g
480 Ft

Levélzöldség - Új-zélandi Spenót vetőmag 4 g

Kb. 80-120cm magasra nővő, bokros levélzöldség rombusz alakú levelekkel. A mi spenótunkhoz képest nagy előnye, hogy jól bírja a meleget és száraszságot, így egész nyáron szedhető.

Készleten
480 Ft
Egységár: 120 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

Az Új-zélandi spenót meleget kedvelő egynyári növény.

A szárazságot sokáig elviseli, sőt magot is érlel, de kevesebb lesz a zöldtömege. A talajra nem igényes, de ha dús lombozatú növényt szeretnénk, akkor tápanyagdús talajba vessük és rendszeresen öntözzük. Áprilistól késő nyárig vethető, meleget kedvelő, betegségeknek ellenálló egynyári növény.

Miután a hajtások elérték a kb. 30—40 centiméteres hosszúságot, folyamatosan lehet szüretelni. Nemcsak a leveleket, hanem a fiatal hajtásokat is fel lehet használni. A leszedett hajtások helyén az oldalrügyekből mindig újabbak fejlődnek. Magjait ősszel elszórja, a magok a hideg télben áttelelnek és tavasszal kikelnek.

Szabadföldben és nagyobb virágládában is termeszthető. Egy kb. 20 literes ültetőedényben kb. 2-3 tő növényt érdemes növeszteni. A csomag kb. 50-60 db kezeletlen vetőmagot tartalmaz.


Adatok
Márka
Salátázó Mikrozöldek
Kiszerelés
4 g
Tömeg
4 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)