Raktárról, azonnal szállítunk! A hétköznap 11 óráig leadott rendeléseket feldolgozzuk és a GLS Futárszolgálat másnap/következő munkanap kiszállítja.   Szállítási információk

KEDVEZMÉNYEK

VitalPontok gyűjtése

Csatlakozz Te is törzsvásárlói klubunkhoz és gyűjts értékes Vitalpontokat vásárlásaid után! Ehhez nem kell mást tenned, mint Regisztrálni webshopunkban, majd bejelentkezve leadni egy rendelést és legközelebb már vásárlásra is fordíthatod az egyenleged után járó pontokat. A hűségpontok soha nem járnak le, nem vesznek el és bármilyen értékhatár felett beválthatod.

Mennyi pontot kaphatok egy vásárlás során?

A vásárlást követően minden elköltött 100 Ft után 1 Vitalpontot írunk jóvá neked pontgyűjtő számládon. Az így összegyűjtött pontokat részben vagy akár egyben is levásárolhatod. Fontos! A pontok a rendelés sikeres teljesítése (kiszállítás és rendelés lezárása) után íródnak jóvá pontgyűjtőszámládon.

Mennyit érnek a Vitalpontok?

1 db Vitalpont 1 Ft-nak felel meg. A Vitalpontok soha nem járnak le, éven túl is használhatod és amikor kedved tartja beválthatod vásárlásod során. A jóváírt pontok összegét a fiókodba belépve tudod megnézni.

Szeretnél azonnal 700 Ft-ot levásárolni?

Ez is megoldható! Iratkozz fel hírlevelünkre és mi e-mailben elküldjük a kedvezményes kuponkódot, melyet már az első vásárlásod alkalmával beválthatsz 12.000 Ft feletti vásárlás esetén. 

A hírlevélre feliratkozott törzsvásárlóink számára évente többször kedvezünk kupon napokkal is, melyek csak számukra elérhetőek.

Regisztrálj és gyűjtsd be első VitalPontjaid! > >  REGISZTRÁLOK

Kerülj újra egyensúlyba, őrizd meg vitalitásod kiváló minőségű termékeinkkel!
Jó egészséget kívánunk! 
Vitalife24 - Egészség természetesen