Raktárról, azonnal szállítunk! Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért!    Szállítási információk

KEDVEZMÉNYEK

Vásárolj Wise Tree Naturals termékeket és használd a WTN10 kuponkódot! Az akció keretén belül azonnali 10% kedvezményben részesülsz.

 


VitalPontok gyűjtése

Csatlakozz Te is törzsvásárlói klubunkhoz és gyűjts értékes Vitalpontokat vásárlásaid után! Ehhez nem kell mást tenned, mint Regisztrálni webshopunkban, majd bejelentkezve leadni egy rendelést és legközelebb már vásárlásra is fordíthatod az egyenleged után járó pontokat. Bármilyen értékhatár felett beválthatod, de arra ügyelj, hogy a hűségpontok 120 nap után lejárnak.

Mennyi pontot kaphatok egy vásárlás során?  Vásárlási értéked 3%-a visszajár! :)

A vásárlást követően minden elköltött 100 Ft után 3 Vitalpontot írunk jóvá neked pontgyűjtő számládon, tehát pl. 10.000 Ft értékű vásárlásnál 300 pontot kapsz, 20.000 Ft-nál 600 pontot, 30.000 Ft-nál pedig már 900 pontot (az adott termék oldalán láthatod, hogy megvásárlásával hány pontot kaphatsz)Fontos! A pontok a rendelés sikeres teljesítése (kiszállítás és rendelés lezárása) után íródnak jóvá pontgyűjtőszámládon.

Mennyit érnek a Vitalpontok?

1 db Vitalpont 1 Ft-nak felel meg, ha a számládon 600 pont van, akkor 600 Ft kedvezményt tudsz érvényesíteni és akciós termék vásárlása esetén is beválthatod. A Vitalpontok 120 nap után lejárnak, az akutális pontok összegét a fiókodba belépve tudod megnézni.

Regisztrálj és gyűjtsd be első VitalPontjaid! > >  REGISZTRÁLOK


Szeretnél AZONNAL 900 Ft-ot levásárolni?

Ez is megoldható már az első vásárlás alkalmával! :) Iratkozz fel hírlevelünkre és mi e-mailben elküldjük a kedvezményes kuponkódot, melyet már az első vásárlásod alkalmával beválthatsz 12.000 Ft feletti vásárlás esetén. Ne aggódj, nem ömlesztjük el hírlevelekkel postaládádat, csak az igazán fontos napokról, kedvezményekről küldünk értesítést.

A hírlevélre feliratkozott törzsvásárlóink elsőként értesülhetnek ezekről az akciós napokról, így biztosan nem maradsz le! ;)

Iratkozz fel hírlevelünkre a kedvezményért! > >  FELIRATKOZOK

(www.vitalife24.hu oldal alján, a zöld keretes sávban van lehetőség a feliratkozásra)


 

Csomagban olcsóbb

Válaszd tematikus csomagajánlatainkat, mert így kedvezőbb áron vásárolhatod meg a készítményeket. A megoldáscsomagok funkcionális táplálkozási szakértők és természetgyógyászok által lettek összeállítva, kifejezetten az adott egészségügyi problémára fókuszálva. Lényegük, hogy a valódi megoldáshoz a szervezetben egyszerre több pontot kell megtámogatni.

A csomagajánlatok megvásárlásakor beválthatod a hírlevél feliratkozásért járó azonnali 900 Ft-os kedvezményt, illetve ha már korábban regisztráltál, felhasználhatod pontgyűjtő számlád egyenlegét is.

Csomagajánlataink > >  MEGNÉZEM

 

Kerülj újra egyensúlyba, őrizd meg vitalitásod kiváló minőségű termékeinkkel!
Jó egészséget kívánunk! 
Vitalife24