Az egészségünk szerteágazó támogatása mellett az új alapanyaggal készülő termék napi fogyasztása a lehető legkényelmesebb, a semleges, finoman szemcsés por mindenféle italba vagy akár ételekbe is csomósodás nélkül, könnyedén keverhető.
A tiszta és fenntartható forrásból származó kollagén peptidek gyártója az American Grassfed Association tagja; a szarvasmarhákat a szabadban nevelik, életük 100%-át füvön és legelőn töltik, s nem kezelik őket hormonokkal, antibiotikumokkal, anabolikus szteroidokkal. A jószágok rendszeres állatorvosi felügyelet alatt állnak, szükség esetén gondos kezelést kapnak. Az alapanyag minden egyes tétele hivatalos eredetigazolással érkezik.
Ahogy telnek az évek, egyre inkább azon igyekszünk, hogy megőrizzük bőrünk fiatalságát, ízületeink mozgékonyságát. Ami belsőleg jó, az tükröződik a külsőben is! Nagy mennyiségben bőrünkben, csontunkban és porcainkban található, azonban ahogy idősödünk mennyisége folyamatosan csökken. A modern nyugati táplálkozásból szinte teljesen hiányoznak a kollagén-fehérjék, hiszen fehérjeforrásaink nagy része színhúsokból származik és nem a kollagén tartalmú részekből (csont, bőr, ízületek). Pacalt, kocsonyát, csontlevest, körömpörköltet és hasonlókat manapság egyre ritkábban eszünk. A kor előrehaladtával bőrünk megereszkedik, ízületeink rugalmassága csökken és ezzel párhuzamosan elindul a csonttömeg vesztés is, majd kialakul a csontritkulás.
E kollagén jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagén peptidektől. A gyártó azoknak fejlesztette ki ezt a terméket, akik valamilyen oknál fogva nem fogyasztanak sertés eredetű termékeket. Fontos azonban megjegyezni, hogy a marhakollagén alapanyaga kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.
MIÉRT AJÁNLJUK A GAL KOLLAGÉN PEPTID FOGYASZTÁSÁT?
- A kollagén peptid egy bioaktív fehérje, amely nagyon jól hasznosul szervezetünkben, könnyen emészthető. Segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megtartását és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát, csökkentve a vele járó fájdalmat.
- Stimulálja a csontsejtek kollagén termelődését, amely hosszabb távú alkalmazás során csontszövet képződéshez vezet
- Fokozza az alvás hatékonyságát (glicin tartalma miatt)
- Fokozza a perifériás keringést (ujjak, fejbőr)
- Jótékony hatással van a szellemi frissességre, fokozza a tanulási-, emlékező képességet
- Diétázóknak, fogyókúrázóknak különösen ajánlott, mert csökkenti az étvágyat és megakadályozza a bőr megereszkedését
- Fiatalítja a bőrt, ragyogóbb külső megjelenést biztosít
- Könnyen fogyaszthatod, nem kell kapszulát lenyelned, egyszerűen csak elkevered kedvenc italodban, reggeli müzlidben
Fogyasztási javaslat: Napi 1 púpozott evőkanál (10 g) fogyasztása javasolt min. 3 hónapon keresztül a megfelelő hatás érdekében. Akár 3 evőkanál (30 g) is fogyasztható naponta, reggelihez és/vagy lefekvés előtt fogyasztva.
Bármilyen folyadékba keverhető, akár forró levesbe is. Íze könnyen elfedhető, meleg tejbe vagy kókusztejbe, turmixokba keverve, édesítve, vaníliával ízesítve fion ital készíthető belőle.
Tipp: Müzlibe/granolába keverve vagy banánnal és növényi tejhelyettesítővel összeturmixolva kiváló napindító lehet!
