Kedves Vásárlóink! Szabadságon vagyunk július 01-ig (péntekig), a beérkezett rendeléseket 07.04-én (hétfőn) kezdjük feldolgozni, csomagfeladásunk is ezen a napon lesz újra. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket! Ígérjük feltöltődve, újult erővel jövünk vissza hozzátok! :) Szép napokat kívánunk! :)   Szállítási információk

Fogantatástámogató csomag

A hormonális egyensúlytalanság a legfőbb oka a fogantatás sikertelenségének, ezért ebben a csomagban olyan termékeket találsz, melyek kifejezetten a hormonális egyensúly megtartását, illetve annak javítását célozzák. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy a külső negatív ingereket hatékonyan tudjuk semlegesíteni.

A csomag normál ára: 19.209 Ft, most kedvezményesen 18.249 Ft-ért tudod megvásárolni.

Csomag tartalma
Készlethiány
18 249 Ft
A vásárlás után járó pontok: 365 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

A csomag tartalma:

  • 1 db WTN Rózsagyökér komplex 60 db
  • 1 db WTN Ciklusbarát krém 100 ml
  • 1 db WTN Folát komplex csepp 20 ml

Az egészségvédő megoldások lényege, hogy bizonyos problémák esetén egyszerre több pontot kell megtámogatni a szervezetben a valódi megoldáshoz. 

 


A Rózsagyökér Komplex hatékony segítség lehet, mert képes javítani a stressztűrő képességet ráadásul mindezt a természet erejével. Mivel bármilyen stressz csökkenheti a szervezet progeszteron előállító képességét, a babavárásra készülve érdemes progeszteron krémmel is támogatni a szervezetet a hormonális egyensúly megtartására. 

WTN Ciklusbarát krém kulcsösszetevője a vad yam gyökér kivonat, mely rendezi a felborult menstruációs ciklust, csökkenti a hangulatingadozást, ingerlékenységet, álmatlanságot, inzulin rezisztenciát, endometriózist. Segíti a progeszteron termelődést! A progeszteron – ösztrogén egyensúly helyreállítása megkönnyíti a női ciklus zavartalan működését. A progeszteron hatására a méhnyálkahártya megvastagszik, felkészül a megtermékenyített petesejt befogadására.

A WTN Folát csepp biológiailag aktív forma, nyelv alá cseppentve gyorsan tudja a szervezet hasznosítani. Gyermekvállalás előtt álló nők esetében alkalmazása javíthatja a petesejtek minőségét, támogathatja a peteérés folyamatát. Elengedhetetlen a velőcsőzáródási rendellenesség esélyének csökkentéséhez, így pótlása hozzájárul az egészséges magzat világrajöveteléhez. Kb. 60 adag.


Adatok
Tömeg
269 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)