Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért >> KEDVEZMÉNYEK  Készleten lévő termékeink azonnal szállíthatók, akár másnapra is!   Szállítási információk

Fermentált konyha - Horváth Judit - Király Ágnes
Fermentált konyha - Horváth Judit - Király Ágnes
7 500 Ft 
5 899 Ft
21

Fermentált konyha - Horváth Judit - Király Ágnes

Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.

Eredeti ár
7500 Ft
Várh. szállítás
2023.06.12
Készleten
7 500 Ft 
5 899 Ft
Kezdete: 2023.04.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 21
Megtakarítás 1 601 Ft
A vásárlás után járó pontok: 177 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

A kötet rendkívül érdekes és hasznos olvasmány. Judit és Ági komoly értéket teremtettek: megannyi érdekes fermentálásfajta és - technológia pontos leírását sorakoztatják fel, amelyek segítségével könnyedén varázsolhatunk egészséges, kiváló és izgalmas ételeket az asztalunkra.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.

Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.

Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.


Adatok
Tömeg
1,347 kg/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)