Éden Prémium Borsófehérje kocka húspótló 100 g

Készleten
Raktárkészlet:
Éden Prémium Borsófehérje kocka húspótló 100 g
Éden Prémium Borsófehérje kocka húspótló 100 g
Éden Prémium Borsófehérje kocka húspótló 100 g
Éden Prémium Borsófehérje kocka húspótló 100 g
Minőségét megőrzi
2022.06.30.
469 Ft
Egységár: 4,69 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft

Apróra vágott hús helyettesítésére alkalmas, fehérjében gazdag növényi alapú alternatíva. A kocka tömegének háromszoros mennyiségű folyadékot vesz fel és felhasználásának szinte csupán a képzelet szab határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveszi az ízeket. Magas fehérjetartalma révén hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".  

Allergének: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

 

Részletek

Elkészítési javaslat: 300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje kockára, fedjük le és hagyjuk állni 10 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább. 

RECEPT: Borsós tokány nokedlivel

A tokányhoz:

  • 50 g Eden Premium borsófehérje kocka hús helyett
  • 100 g mirelit zöldborsó
  • 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítő (4,5 g)
  • 150 g a borsó főzővizéből
  • 1 evőkanál Eden Premium kókuszolaj (8 g)
  • fél darab tv paprika (magozva 55,5 g)
  • 1 darab paradicsom (107 g)
  • fél padlizsán (tisztítva 69 g) szalonna helyett
  • 1 fej vöröshagyma (tisztítva 72 g)
  • 3 gerezd fokhagyma (10,5 g)
  • 20 g Eden Premium kölesliszt
  • Himalája só, folyékony füstaroma ízlés szerint

A nokedlihez:

Elkészítés:

Főzzük meg a borsót ételízesítős vízben, majd szűrjük le, de foguk fel a lét. 300 grammot öntsünk belőle a borsófehérje kockákra és fedjük le, amíg elkészül a tokány. Szeleteljünk minden zöldséget apróra. A vöröshagymát, majd a préselt fokhagymát is pirítsuk meg kókuszolajon és keverjük hozzá először a padlizsánt, picit később a tv paprikát is. Közben pótoljuk a vizet, amikor az elpárolog. Fedjük le és pároljuk puhára, majd adjuk hozzá a paradicsomot és ezzel is pároljuk puhára. 1 deci vízben keverjük csomómentesre a köleslisztet, öntsük a zöldségekhez és forraljuk fel az egészet. Ha szükséges tegyünk még hozzá vizet. Keverjük hozzá a kockákat is és melegítsük össze.

A nokedlihez keverjük össze a hozzávalókat és szaggassuk nokedli szaggatóval forrásban lévő vízbe. Főzzük, amíg fel nem jönnek a víz tetejére (körülbelül 1-2 perc), majd hideg folyóvíz alatt öblítsük át alaposan. Tálaljuk együtt.

Recept: Gyovai Orsolya, Éden Prémium

Adatok
Speciális Diéta, Étrend
gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, tejmentes, laktózmentes, vegán
Márka
Éden Prémium
Kiszerelés
100 g
Tömeg
104 g/db
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)

Tápérték adatok

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energia:

1545 kJ / 367 kcal

Zsír:

5 g

- amelyből telített zsírsavak:

0,9 g

Szénhidrát:

17 g

- amelyből cukor:

3,5 g

Rost:

16 g

Fehérje:

55 g

Só:

<0,03 g
 

Összetevők

Összetevők: 100% borsófehérje