Raktárról, azonnal szállítunk! A hétköznap 11 óráig leadott rendeléseket a GLS másnap kiszállítja. A FoxPost csomagautomatára történő szállítás 12.990 Ft felett ingyenes!  Szállítási információk

Éden Prémium Borsófehérje granulátum húspótló 100 g
Éden Prémium Borsófehérje granulátum húspótló 100 g
499 Ft

Éden Prémium Borsófehérje granulátum húspótló 100 g

Éden Prémium Borsófehérje granulátum húspótló 100 g
Éden Prémium Borsófehérje granulátum húspótló 100 g

Darált hús helyettesítésére alkalmas, fehérjében gazdag növényi alapú alternatíva.

Minőségét megőrzi
2022.06.30.
Speciális Diéta, Étrend
gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, tejmentes, laktózmentes, vegán
Készleten
499 Ft
Egységár: 4,99 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A granulátum tömegének háromszoros mennyiségű folyadékot vesz fel és felhasználásának szinte csupán a képzelet szab határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveszi az ízeket. Magas fehérjetartalma révén hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".  


Elkészítési javaslat: 300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább. 

RECEPT: Bolognai házi tésztával

A raguhoz:

  • 50 g Eden Premium borsófehérje granulátum darált hús helyett
  • 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítő (4,5 g)
  • 200 g meleg/forró víz
  • 1 üveg Eden Premium paradicsomszósz bazsalikomos (350 g)
  • 1 kisebb répa (tisztítva 53 g)
  • 1 szál szárzeller (50 g)
  • 1 kisebb padlizsán (hámozva 160 g) szalonna helyett
  • 1 fej vöröshagyma (tisztítva 70 g)
  • 2 gerezd fokhagyma (tisztítva 8 g)
  • 1 evőkanál Eden Premium kókuszolaj (8 g)
  • 30 g kókuszjoghurt
  • 30 g sűrű, zsíros kókusztej (konzerves Aldis) tejszín helyett
  • Himalája só, feketebors, füst aroma ízlés szerint
  • 1-2 dl víz vagy száraz vörösbor 

A tésztához:

Elkészítés:

Keverjük össze a sómentes ételízesítőt pici sóval és a forró vízzel, majd öntsük a granulátumra és fedjük le 5 percre. Az apróra vágott hagymát és a préselt fokhagymát pirítsuk meg kókuszolajon, majd tegyük hozzá a reszelt répát (én nagylyukún reszeltem) és az apróra vágott padlizsánt és szárzellert is. Lassú tűzön pároljuk össze őket, majd öntsük fel paradicsomszósszal, vízzel (vagy vörösborral), fűszerezzük, keverjük hozzá a kókuszjoghurtot és a kókusztejet is. Fedő alatt rotyogtassuk tovább egy ideig, majd utolsó lépésként keverjük hozzá a granulátumot is és melegítsük össze, nem kell tovább főzni.

A tésztához keverjük össze a hozzávalókat és hagyjuk állni 5 percig, majd száraz felületen (ha úgy jobban tetszik alálisztezhettek, de nélküle is profi lesz) felületen nyújtsuk vékonyra és vágjuk hosszú csíkokra. Lobogó vízben főzzük készre körülbelül 2 perc alatt, majd öblítsük át folyóvíz alatt.

Recept: Gyovai Orsolya, Éden Prémium


Összetevők: 100% borsófehérje

Allergének: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energia:

1545 kJ / 367 kcal

Zsír:

5 g

- amelyből telített zsírsavak:

0,9 g

Szénhidrát:

17 g

- amelyből cukor:

3,5 g

Rost:

16 g

Fehérje:

55 g

Só:

<0,03 g
 


Adatok
Márka
Éden Prémium
Kiszerelés
100 g
Tömeg
103 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Hasonló termékek