Szervezetünk védőbástyája az immunrendszerünk, melyet támogatnunk kell az év minden napján. Bár a tiszta méhpempő fogyasztásával is biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges vitaminokat és tápanyagokat, a természet egy további immunrendszer-támogató gyógynövényének, a pecsétviaszgombának köszönhetően még hatékonyabb törődést nyújthatunk testünk számára. E két különleges étrend-kiegészítő párosához plusz C-vitamin került hozzáadásra, ezzel megalkotva egy olyan természetes immunerősítő komplexet, amelyért a szervezetünk minden bizonnyal hálás lesz. Az étrendkiegészítő napi adagja 470 mg liofilizált méhpempőt tartalmaz pecsétviaszgomba kivonattal és C-vitamminal kiegészítve immunrendszerünk erősítésére.
A méhpempő ösztönzőleg hat szervezetünk védekező rendszerére, ezáltal növeli a szellemi és fizikai állóképességet. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyekből szervezetünk könnyen épít hormonokat, amilyenre szükségünk van, így akár ösztrogént, progeszteront, tesztoszteront, vagy éppen pajzsmirigy hormonkat, inzulint. A méhpempő egyedüli forrása az acetilkolinnak és a 10-HDA savnak, továbbá tele van B-vitaminokkal, melyek mind döntő szerepet játszanak az idegrendszer működésében.
A pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) jelentősége nem kérdéses. Kelet-Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák. A gyógyászati alkalmazások célja az immunrendszer és a máj erősítése és az anyagcsere-folyamatok felgyorsítása. A gyógyászatban erősítőszerként és gyógyszerként való gyakori felhasználásán alapszik az, hogy a pecsétviaszgombát kultúrnövényként is termesztik. A kínai elnevezés – Ling Zhi – „szellemnövényt” jelent. Kínában úgy is tekintenek rá, mint a „gyógynövények királyára” és a hagyományos kínai orvoslásban gyógygombaként és erősítőszerként használatos.
Immunrendszer modulátorként a pecsétviaszgomba eredményesen alkalmazható megfázás, influenza, asztma és hörgőgyulladás esetén, megszünteti a fáradságot és levertséget, stabilizálja a szervezet energiaszintjét.
Adagolása
Felnőtteknek naponta, 2×1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni. A termék fogyasztása nem ajánlott a méhészeti termékekre allergiás személyek számára.
Liofilizálás
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő.

Összetevők: Liofilizált méhpempő (Royal Jelly powder, 6% 10-HDA), Pecsétviaszgomba kivonat, (Ganoderma Lucidum Extract) kivonat arány 10:1, C-vitamin (Ascorbic Acid), Kemény zselatin kapszula
Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzártan, száraz, hűvös helyen tárolandó.