Dydex
A méhpempő köztudottan képes megannyi testi- és lelki problémára megoldást kínálni, köszönhetően igen gazdag tápanyagtartalmának. A méhpempő összetétele 12-15% fehérjéből, 10-16% cukrokból, 3-6% zsírsavakból, ásványokból, enzimekből, pro-hormonokból, antibiotikus hatású anyagokból, esszenciális aminosavakból, vitaminokból és nyomelemekből áll. Tartalmaz további olyan értékes összetevőket, melyek természetes körülmények között kizárólag a méhpempőben találhatók meg. Ilyen a 10HDA sav és acetikolin, míg előbbi egy természetes antibiotikum hatású összetevő, addig utóbbi az agy megfelelő működésében játszik szerepet. A méhpempő gazdag összetételének köszönhetően természetes megoldást kínálhat gyakori fáradtság, kimerültség, immungyengeség esetén, de kiválóan alkalmazható hormonproblémák, meddőség és változókorban is.
Talán nem fogsz meglepődni a következő állításon, de bizony a természetes, tiszta méhpempő íze nem finom. Nem feltétlen kell megküzdeni a kellemetlen ízekkel, a méhpempőt ugyanis kapszula formájában is bejuttathatjuk szervezetünkbe. Jogosan gondolhatjátok tapasztalataitok alapján, hogy a kapszulás termék kevésbé hatékony, mint a friss termék, azonban egy bizonyos eljárásnak köszönhetően a méhpempőben található értékes összetevők kapszulába zárhatók. Ez az eljárás nem más, mint a liofilizálás, vagyis a fagyasztva történő szárítás. Ezzel a módszerrel könnyedén megőrizhető a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Liofilizálás során a szárazanyag veszteség igen kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben.