Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért >> KEDVEZMÉNYEK  Készleten lévő termékeink azonnal szállíthatók, akár másnapra is!   Szállítási információk

Erjesztett élet éltető étkeink (Bevezetés a fermentált élelmiszerek kultúrájába) - dr.Csicsor János

A megmaradt ősi hun-szkíta-magyar ételeink, valamint ma is létező ázsiai hagyományok alapján újraéleszthető a fermentált ételeken alapuló gyógyító konyhánk kultúrája.

A bennünk élő mikroorganizmusok alapvetően határozzák meg lelki állapotunkat, étvágyunkat és sóvárgásainkat.

Eredeti ár
2900 Ft
Várh. szállítás
2023.04.04
Készlethiány
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 87 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

Az Ember és a benne élő bélflóra között egy nagyon ősi szövetség áll fenn. Mi tápláljuk őket ők pedig megvédenek bennünket. Ezen egyensúly fenntartása nem más, mint az egészség fenntartása.
Sajnos mára elfelejtettük őseink gyógyító konyháját és Hippokratész tanácsát, miként "ételed legyen a gyógyszered ".

A fermentált élelmiszerekkel a leghatékonyabban pótolhatjuk és éleszthetjük újjá a meggyengült bélflórát. Ugyanakkor a fermentálás során lebomlik a hizlaló szénhidrátok és a környezeti méreganyagok nagy része és keletkezik számos életújító vitamin és enzim.


Ez a könyv kísérletet tesz arra, hogy megértsük, hol rontottuk el és hogyan lehetne rendbe hozni gyógyító konyhánkat.
A Kedves Olvasó megtalálhatja ebben a könyvben számos méltatlanul elfelejtett erjesztményünk receptjét, mint például az ősi kovász és a csintalan palacsinta.
Ezzel a könyvel nem titkolt célunk olvasóink arra ösztönzése, hogy otthon is elkezdjenek kísérletezni és megalapozni egy új gyógyító konyhaművészetet.


Somlósi Lajos előadásai alapján készült jegyzet (77.o)
dr. Csicsor János szerkesztette


Adatok
Tömeg
114 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)