Raktárról, azonnal szállítunk! Regisztrálj és gyűjts Te is VitalPontokat a kedvezőbb árakért!    Szállítási információk

Dr. Bíró Szabolcs - Vitaminipar
Dr. Bíró Szabolcs - Vitaminipar
RRP: 5 250 Ft 
4 290 Ft

Dr. Bíró Szabolcs - Vitaminipar

Egy vegyészmérnök bennfentes információi és tanácsai a jó termékválasztáshoz. Dr. Bíró Szabolcs - vegyészmérnökként - egy teljesen új nézőpontot tud adni, amely segítségével a hatalmas kínálatból hatékonyan ki tudjuk választani összetevők alapján a jó minőségű termékeket.

Várható szállítás
2022.09.29
Készleten
RRP: 5 250 Ft 
4 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 129 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

Ez nem egy újabb vitaminokról szóló könyv, amelyben az van részletezve, amit már mások sokszor, sok helyen kifejtettek. Nem arról szól, hogy milyen probléma esetén milyen vitamint pótolj. Nem tartalmaz biokémiai hatásmechanizmusokat és tudományos részleteket sem. Ez a könyv abból a felismerésből és gyakorlati tapasztalatból született, hogy az óriási termékkínálatból szinte lehetetlen olyat választani, ami megfelel az adott vásárló saját és valódi minőségi szempontjainak.

Neked szól ez a könyv,

  • ha termékvásárlási döntés előtt állsz, vagy ha meglévő termékeid hatásosságára vagy kíváncsi, és szeretnéd az alapanyagok felől mélyebben megérteni, hogy miért működik, vagy nem működik egy készítmény,
  • ha tudatos vásárló vagy, aki alaposabb ismeretekre vágyik és szeretne átlátni „vitaminipar” marketingszövegein, hogy ne az agyonreklámozott, de legtöbbször gyenge minőségű, hanem valóban jó és hatásos termékeket válassz magadnak és szeretteidnek,
  • ha különböző egészségügyi kihívásokban vagy érintett, és elsősorban természetes, ugyanakkor minőségi megoldásokat keresel a problémáidra,
  • ha gyógyítással foglalkozó szakember vagy (orvos, természetgyógyász, táplálkozás-, és életmód- tanácsadó stb.), aki szeretné mélyebben megismerni a különböző összefüggéseket és a rendelkezésre álló molekulaformák előnyeit/hátrányait, hogy a legjobb termékeket ajánlhasd a klienseidnek.

A szerző gyakorlati példákkal elmagyarázza, hogy mit kell néznünk egy termék címkéjén, és azt hogyan kell értelmezni. Pontosabban:
• milyen szempontok alapján érdemes megvenni vagy a polcon hagyni egy-egy terméket;
• segít felismerni a silány minőségű összetevőket, illetve termékeket – ami valójában a lényeg, mert hogy nem a csomagolás, az biztos;
• mi az, ami káros (mert sok ilyen van), és ami teljesen haszontalan;
• melyek a leggyakoribb gyártói átverések;
• ... és persze mi az, ami tényleg jó minőség?!

Tudj meg többet a könyv írójáról

Dr. Bíró Szabolcs

Szakmai háttér:

21+ év hazai és nemzetközi színtéren szerzett vegyészmérnöki tapasztalat. Végzettsége vegyészmérnök (a brit IChemE által is akkreditált szakon), Ph.D. fokozatát ásványolaj- és petrolkémiából szerezte. Kutató-fejlesztő szakmérnök. A Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Kémikusok Egyesületének kitüntetettje.
Egy világszabadalom és egy amerikai szabadalmi beadvány első számú feltalálója.

Mi motivált a könyv megírásában?

„Vezettessed magadat szembekötve, vakon [...]" – szól a kb. 300 éves magyar népdal, ami jól szimbolizálja a minket körülvevő rendszert a 21. században is. A kapitalizmusban legtöbbször a profit mindenáron elv működik, és a vitaminipar sem más, mint a többi. Fájó pont, hogy az emberek egészségével játszanak, de a szabályozás és a rendszer szerintem nem védi eléggé a fogyasztókat. Az egyetlen valódi megoldás az, ha nem bízunk vakon másban, hanem odafigyelünk az egészségvédő termékek összetételére. Ez a könyv ebben próbál segíteni.

Nem tartom magam az igazság bajnokának, csupán szerettem volna egy olyan könyvet, amely a fogyasztók érdekeit helyezi a középpontba, és ezen a szemüvegen keresztül értékeli a különböző termékeket, gyártói hozzáállásokat.


Adatok
Tömeg
638 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Hasonló termékek