CleanEco Baby Organikus felülettisztító 500 ml
CleanEco Baby Organikus felülettisztító 500 ml
1 249 Ft

CleanEco Baby Organikus felülettisztító 500 ml

CleanEco Baby Organikus felülettisztító 500 ml
CleanEco Baby Organikus felülettisztító 500 ml
Összetevők

ÖSSZETÉTEL:

Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag. Illatanyagot és színező anyagot nem tartalmaz! GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülje a permet belélegzését. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Összetevők: izopropil-alkohol, nátrium-alkil (C12-14) -éter-szulfát, dipropilénglikol-metiléter.

 

Minőségét megőrzi a felbontástól számított 1 évig.

A Cleaneco Baby Organikus felülettisztító kizárólag növényi eredetű élelmiszeripari anyagokat tartalmaz, így semmilyen káros anyag nem marad a megtisztított felületen, ennek köszönhetően gyermeked szervezetére sincs hatással.

25%-os bio alkoholtartalmával hatékonyan távolítja el a mikrobákat és az egyéb gyermekszobában található szennyeződéseket, csíkmentesen szárad. Az alkohol illata teljes mértékben elillan használat után 3 perccel.

- hipoallergén illattal, vegán

- növényi alkohollal

- újrahasznosítható csomagolás

 


Minőségét megőrzi
Felbontástól számított 1 évig.
Készleten
1 249 Ft
Egységár: 2,5 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Részletek

A termék hipoallergén, így alkalmas gyermekekkel érintkező felületek, bútorok napi tisztítására. Felületkímélő összetételének köszönhetően a gyermekszoba minden vízálló bútorára, berendezésére használható.

Felhasználási javaslat:

A szennyeződés mértékének függvényében permetezd a terméket a felületre, majd töröld le nedves vagy száraz ronggyal, akár papírral a bútort, berendezést.

Adatok
Márka
CleanEco
Termékek
Tisztító- és Fertőtlenítőszer
Kiszerelés
500 ml
Tulajdonságok
hipoallergén, vegán, állatkísérletmentes, újrahasznosítható csomagolás, bio
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Hasonló termékek