Emésztőrendszeri panaszok megjelenésekor, gyakori hasi puffadás esetén vagy ezen tünetek megelőzésére alapvető fontosságú a Lactococcus lactis és egyéb jótékony hatású tejsavtermelő baktériumok utánpótlása, hiszen a káros bélbaktériumok ellen dolgoznak. D-Laktát mentes készítmény, valamint érzékeny emésztőrendszer számára is ajánlott fogyasztása.
Ajánlott mennyiség: Napi 1 vagy 2x1 kapszula étkezés után vagy lefekvés előtt.
Ha figyelünk bélflóránk egyensúlyára, számos betegséget megelőzhetünk. Fontos, hogy természetes formában pótoljuk a probiotikumokat és hogy olyan lactococcus kerüljön be szervezetünkbe, amely képes az emésztőrendszer megfelelő működéséhez szükséges proteineket előállítani. Annak köszönhetően, hogy a Lactococcus lactis képes tejsavat termelni, az egyik legfontosabb mikroorganizmussá vált, hiszen számos növény erjesztéséhez, savanyúságok készítéséhez is lactococcus jelenléte szükséges.
A Lactobacillus rhamnosus (GG) segítheti az hízósejtek stabilizálását és csökkentheti a hisztamin receptorok érzékenységét, miközben gyulladásgátló hatást fejt ki.
A Lactobacillus plantarum segítheti a biogén aminok lebontását. Rendkívül sokoldalú probiotikus baktérium, mely nemcsak a bélflóra fontos alkotórésze, hanem a hüvelyben is megtalálható. Egészségünk valódi őre, megkerülhetetlen szerepet játszik a káros mikroorganizmusok kordában tartásában. Gátolja a baktériumok, gombák, vírusok, illetve paraziták megtelepedését a vastagbélben, szedése javasolt bélrendszeri- és húgyúti gyulladások csillapítására. A hüvely nyálkahártyáján is képes meggátolni a gombás és bakteriális fertőzéseket, beleértve a Candida fertőzést is.
Figyelem! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.
