EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Almitas csokoládés mogyorókrém steviaval

2019.06.04 05:46
Almitas csokoládés mogyorókrém steviaval

Létezik olyan mogyorókrém, amelyik felveszi a versenyt a Nutellával? A Nutella eredetileg egy konkrét mogyorókrémmárka, ugyanakkor népszerűségével mára az emberek az egész kategóriát azonosítják ezzel a névvel. Tudtad, hogy külön Nutella napot is ünneplünk (február 5-én)? Hatalmas rajongótábora van :)

Mi olyan terméket kerestünk a mogyorókrém piacon, amely nincs tele cukorral, sok mogyorót tartalmaz hozzaádott adalékanyagok nélkül, tartósítószermentes, tehát beilleszthető egy egészségtudatosabb életmódba.

Tegye fel a kezét, aki szereti a mogyorókrémet! Talán akad olyan ember, aki nem?? És aki szeretne hozzáadott cukor nélküli verziót természetes édesítőszerrel, értékes összetevőkkel? Rengeteg ideig kerestük a megfelelőt és jelentjük megtaláltuk!! Végre egy olyan mogyorókrém, mely nem csak reklámozza, hogy steviaval édesített és ha jobban megnézzük, akkor kiderül, hogy 45%-a maltitol és csupán 0,03%-a stevia :(

Mi a probléma a maltitos termékekkel? Rengetegen érzékenyek rá, a legtöbb embernél puffadást és hasmenést okoz, tönkreteszi a bélflórát, ezért tartósan nem érdemes használni. Egyelőre úgy tűnik, hogy a stevia és az eritrit-stevia kombó nem okoz ilyen jellegű problémákat.

Az Almitas mogyorókrém lágyan kenhető, valódi törökmogyoróból készült csokoládés mogyorókrém. Élelmi rostot (inulint), RSPO pálmazsírt, 13% törökmogyorót, kókuszlisztet, zsírszegény kakaóport és természetes aromákat tartalmaz. Szójamentes, tejmentes, PALEO termék.

Itt van a mi győztesünk!! :)   Almitas mogyorókrém 200 g