A Táplálkozás-Beállítás szakmai csapata 10 éve töretlenül segíti ügyfelei életmódváltását, életminőségének javítását. Leggyakrabban emésztőrendszeri diszfunkciókkal, pajzsmirigy-, és anyagcsere zavarokkal (pl. Hashimoto thyreoditis, inzulinrezisztencia) találkoznak.
Ez a könyv azért született meg, hogy a mindennapokban gyakorlati segítséget nyújtsanak a gyógyuláshoz vezető úton. A könyv szerzői mindketten gyakorlott szakácsok és ők maguk is régóta szűkített keresztmetszetben táplálkoznak.
A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi protokollok szerint soroltuk az ételeket;
– Alacsony FODMAP-étrend (FODMAP)
– Pajzsmirigy protokoll (PM)
– PCOS és Inzulinrezisztencia-protokoll (PCOS – IR)
– Paleolit szemléletű autoimmun-protokoll (AIP)
Két nagy fejezet:
1. fejezet: Alacsony FODMAP-étrend
2. fejezet: PCOS, Inzulinrezisztencia és Pajzsmirigy
A fejezeteken belül pedig az alábbi témák szerint: Reggelik, Levesek, Húsételek, Halételek, Köretek, Desszertek
Kellemes főzést kívánunk!