Sebestyén Szilvia Makrobiotika - Az egészséges és harmonikus életért
Sebestyén Szilvia Makrobiotika - Az egészséges és harmonikus életért
4 500 Ft
3 825 Ft
15

Sebestyén Szilvia Makrobiotika - Az egészséges és harmonikus életért

A kötet nélkülözhetetlen segítség mindazoknak, akik a makrobiotika segítségével szeretnék átformálni életüket, helyreállítani egészségüket vagy megelőzni bizonyos betegségeket. 

Készleten
4 500 Ft
3 825 Ft
Kezdete: 2021.09.01   Vége: 2021.09.30
Kedvezmény 15
Megtakarítás 675 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A makrobiotika az ősi keleti filozófia bölcsességein alapuló életmód, amely a testi-lelki egyensúly megtartására, illetve visszaállítására törekszik. Könyvünk szakszerű segítséget nyújt az ételek alapanyagainak helyes kiválasztásától kezdve a megfelelő konyhatechnikák elsajátításáig. A makrobiotika gyakorlati megvalósítását a szerző izgalmas, változatos, hazai alapanyagokból előállítható alapreceptjei segítik, melyeket színes illusztrációk szemléltetnek.

A makrobiotika első hazai alapműve minden lényeges tudnivalót tartalmaz:

• Szakszerűen elmagyarázza, hogyan illesszük be a hagyományos keleti makrobiotikus elveket modern életünkbe
• Bebizonyítja, hogy a Kárpát-medencében fellelhető alapanyagoknak is helyük lehet a hagyományos makrobiotikus étrendben
• Remekül használható szakácskönyv is egyben, több mint 300 izgalmas, változatos recepttel minden évszakra és alkalomra

Sebestyén Szilvia a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője, szakavatott képviselője. A természetes alapanyagokból készült étrenddel nem kell lemondanunk sem az egészségünkről, sem a kedvenc ízeinkről!

A kötet 240 oldalas, színes fotókkal készült kiadvány.


A szerző:

"Sebestyén Szilvia makrobiotikus táplálkozási szakértő vagyok. Azonban roppant kalandosan jutottam el idáig. Gyermekkoromtól kezdve krónikus urológiai és emésztőrendszeri megbetegedéseim voltak, amelyek 46 éves koromra elhatalmasodtak. Ezek az élet szinte minden területén megkeserítették az életem. A mindennapi munkavégzéstől egészen a gyermekvállalásig. De nem adtam fel, és ekkor találkoztam a makrobiotikával, ami teljesen megváltoztatta az életemet.

Az élettel teli, természetes alapanyagból készült makrobioitkus ételek segítségével a modern élelmiszerekből és a környezeti szennyeződésekből keletkezett lerakódások kiürültek a testemből. A szervezetem és az immunrendszerem megerősödött. A gyógyulásomat támogató makrobiotikus étrend segítségével sikerült végleg meggyógyulnom.

Megszabadultam a mindennapi fájdalmaktól és a betegségekből adódó nehézségektől. Egy egészséges, energiával és élettel teli ember lettem. Ez egy fordulópont volt az életemben.

Személyes gyógyulási tapasztalatot szereztem, ami meggyőzött arról, hogy működik ez a speciális étrend és gondolkodásmód."

Ingyenesen letölthető receptek:    https://sebestyenszilvia.hu/makrobiotikus-receptek/

Adatok
Termékek
könyv
Tömeg
746 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Hasonló termékek