Raktárról, azonnal szállítunk! A hétköznap 11 óráig leadott rendeléseket feldolgozzuk és a GLS Futárszolgálat másnap/következő munkanap kiszállítja.   Szállítási információk

Dr.Csiszár Miklós-Nora I. Syversen A hormonegyensúlyt érintő problémákról - Füzet
Dr.Csiszár Miklós-Nora I. Syversen A hormonegyensúlyt érintő problémákról - Füzet
1 300 Ft
1 190 Ft
8

Dr.Csiszár Miklós-Nora I. Syversen A hormonegyensúlyt érintő problémákról - Füzet

Minden, amit a hormonális egyensúlyról és egyensúlytalanságról tudni kell és érdemes, közérthető és közvetlen stílusban. A kiadvány rövid változata (50 oldalas) a hormonális problémákat és azok természetes megoldási lehetőségeit bővebben ismertető Női igazságok - Hormonegyensúly és egészség című könyvnek.

Készleten
1 300 Ft
1 190 Ft
Kezdete: 2022.05.16   Vége: 2022.05.31
Kedvezmény 8
Megtakarítás 110 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még neked
Részletek

A menstruációs zavarok és más női problémák hormonális hátterének új és életszerűbb megközelítése sok nő számára nyújthat reményt és lehetőséget életminősége javítására. Ajánljuk ezt a kiadványt minden fiatal hölgynek és érett nőnek, akik természetes módon szeretnék javítani egészségüket, fizikai, lelki és szellemi állóképességüket.

Ha megismerjük szervezetünk működését és életmódunkkal támogatjuk azt, a betegségnek nem kell az életünk részévé válnia. Magunknak érdemes kézbe vennünk az egészségünk megőrzését. Ennek képezi szerves részét a hormonegyensúly kialakítása is, amely a nők számára kiemelten fontos terület. E rövid kiadvány igyekszik közérthetően szólni a női problémák mögött húzódó hormonális és egyéb okokról, valamint a megoldás természetes lehetőségeiről.

A leírtak dr. John R. Lee norvég származású amerikai orvos tapasztalatain és kutatásain alapulnak. A Magyarországon ma még kevésbé (el)ismert témakör a világban immár több mint 40 éve jelen van. E fontos tapasztalatok nem a konvencionális orvoslás helyett, hanem azzal együtt, azt kiegészítve alkalmazandók, ahogy az a világ több országában ma már történik.


Adatok
Tömeg
95 g/db
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Hasonló termékek